Фитнес стойки

Силовите упражнения, гирите и дъмбелите са ежедневният ви начин на тренировка? Така че укрепващите щандове, известни още като "трениращи клетки", определено няма да са ви новини за вас. Тези големи железни конструкции, които ви помагат да тренирате набирания, дед лифтове, но също така и клякания и bench-press.

Сега можете да имате собствен щанд у дома! Той е идеален помощник, ако нямате партньор, докато се упражнявате и трябва да практикувате упражненията соло по-безопасно. Благодарение на куките можете спокойно да практикувате повдигане на тежести. Регулируемата височина не само ви позволява да настроите машината точно според вашите нужди, но и работи като контрол на затрудненията. При добавяне на фитнес пейка, тя може да служи и като тренировъчна станция за bench-press.

По-сложните модели включват също дръжки и monkey bar (уред за специален вид набирания).

Готови за безопасно обучение

Тренировъчните щандове са изработени от висококачествена прахово боядисана стомана, която може да издържи дори на не толкова нежното боравене. Особено при проектирането им обръщаме внимание на стабилността, която трябва да издържат дори високи спортисти, вдигащи големи тежести. И със сигурност винаги е възможност да ги прикрепите към пода. За да намалим шума от тренировките, добавихме и гумирани повърхности към раменете за съхранение.

Персонализирайте го по ваш вкус

Чрез добавяне на прости модули можете да разширите опциите за упражнения върху стойките за силови упражнения с много други функции, като подемник за укрепване на горните части или извита щанга за вдигане на тежести. Това не само ще обогати репертоара на възможните упражнения, но и ще спести мястото, което биха заели други тренировъчни уреди.

Търсите ли нещо друго?

Ако имате нужда от цялостна тренировъчна станция, ние имаме домашни и професионални фитнес уреди за тренировки за вас. Те включват аксесоари за упражнения с тежести и ви позволяват наистина да тренирате цялото си тяло.

И въпреки че силовите станции са предназначени за хора, които са изцяло посветени на силовите тренировки, можете да тренирате и по други начини. За тези, които предпочитат да опитат нещо по-лесно, разполагаме с гребни машини и оборудване за упражнения като накитници с тежести, жилетки и медицински топки.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака