Електрически тенджери

Избери
Сортиране по
29 Резултати за "Електрически тенджери"
Филтър и сортиране

Електрически тенджери

Електрически тенджери

Търсите ли нов, качествен електрически уред за готвене, който ще отговаря точно на вашите изисквания и ще ви спести време и енергия? Нашите електрически тенджери от Klarstein са чудесни домашни помощници. Изберете стилна готварска печка на пара или уред за консервиране.

Уредът за консервиране е чудесна придобивка за всяка кухня, където можете да се насладите на домашно приготвени конфитюри, бульони и т.н. Таймерът ви позволява да зададете точно времето за приготвяне на желаното ястие. Уредът за консервиране също може да се използва като автомат за напитки или дозатор за кафе или чай.

Ако искате да впечатлите всички на следващото домашно парти със стилен кетъринг, нашите оригинални и висококачествени уреди като дозатори за напитки или кафе машини. Нашата марка Klarstein ще се постарае да задоволи всяка ваша нужда, като доставя качествени уреди с неповторим, уникален дизайн.

В нашите оферти ще намерите и удобни уреди за направата на ориз. Нашите електрически печки от неръждаема стомана са професионални помощници за приготвяне на вкусен ориз. Съчетават ефективност и красив дизайн. Когато оризът е готов, устройството автоматично превключва на режим, който поддържа постоянна температура. Направете готвенето по-лесно с нашите многофункционални електрически тенджери.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака