Машини за паста

Избери
Сортиране по
7 Резултати за "Машини за паста"
Филтър и сортиране
Машини за паста

Машинка за паста - идеална за сгъване на собствена паста

Вкусна паста, която се предлага само в ресторант? Не - точно толкова много варианти на тези популярни ястия могат да се приготвят у дома. За целта е необходимо подходящо оборудване. Това може да бъде електрическа или ръчна машина за паста. Включете се в кухнята и създавайте страхотни ястия с паста с помощта на качествена машина за паста.

Машина за паста по поръчка - различни видове за различни видове паста

Приготвянето на собствени ястия с паста е забавно. Благодарение на функционалните аксесоари операциите са лесни за изпълнение. Съществуват различни версии на това. Преди да се замислите за закупуване на машина за макаронени изделия, трябва да сте наясно дали ръчно или електрически задвижваната машина е правилният избор. Видове машини за производство на тестени изделия: машини с ръчно управление, електрически задвижвани версии и напълно автоматични машини.

Ръчната машина е предназначена за бърза обработка на равномерно омесено тесто. С помощта на поставения валяк можете без усилие да разточите гладки и равномерни листове тесто. На тяхна основа се приготвят всички видове тестени изделия. Общ съвет: ако добавите достатъчно брашно към тестото, преди да го разточите, то няма да залепне за точилката, което ще улесни и почистването ѝ по-късно. Този тип машина е подходяща за пълнени тестени изделия.

Електрическите уреди се вземат предвид, ако искате да приготвяте по-големи количества паста. Искате ли например цялото ви семейство и приятелите ви да се наслаждават на тестени изделия - няколко пъти седмично? В този случай електрическата машина за паста може да се отплати - точно както при приготвянето на паста за партита.

Това може да е отговорът на следния въпрос: коя машина за паста да купя? Най-добрата машина за паста вероятно е тази, която отговаря на вашите нужди.

Качество, дизайн и характеристики - избор на най-добрата машина за паста

Какви функции има една качествена машина за паста, за да можете лесно да обработвате прясно тесто? Предпочита се хромирана стоманена плоча или корпус от неръждаема стомана. Стабилните скоби за маса или крачетата за притискане с големи разстояния осигуряват сигурна позиция на масата и осигуряват безопасност.

Други характеристики на машините за паста включват ролки от неръждаема стомана и дървена дръжка. Двустранната приставка с две ширини е идеална за приготвяне на юфка като фетучини (6,5 мм) и талиатели (2,0 мм). Регулируемите ролки за месене с различна дебелина са оптимални за равномерни и гладки листове тесто. Може да се използва за приготвяне на цели листове тесто за канелони, лазаня, равиоли и други пълнени тестени изделия. Неръждаемата стомана има не само благороден дизайн, но и лесна поддръжка.

Често задавани въпроси за Nudelmaschinen

Какво прави машината за паста качествена?

Материалът на корпуса трябва да е от неръждаема стомана, а цилиндърът - от алуминий. Това гарантира дълъг срок на съхранение и позволява лесна поддръжка. Ако съответните аксесоари могат да се монтират лесно, това улеснява интуитивната работа. Разнообразието от видове тестени изделия, които могат да се приготвят, се характеризира и с различните приставки.

Какви видове паста можете да приготвите с машинка за паста?

Подходящ е за спагети, равиоли, канелони, аньолоти, емпанадас, тортилини, фетучини и талиатели.

Колко трябва да платя за добра машина за паста?

Ако е достатъчна ръчна машина за паста, трябва да закупите добра машина за паста само за около 40,00-50,00 EUR. Традиционните италиански модели са по-скъпи и се предлагат на цени от 90,00 EUR. Електрическите машини за паста и напълно автоматичните машини за паста се предлагат на цени от около 150,00 EUR нагоре.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака