Тостери

Избери
Сортиране по
1 Резултати за "Тостери"
Филтър и сортиране
Тостери

Търсите нов качествен тостер за кухнята си? Портфолиото на electronic-star е пълно с тостери с високо качество и уникален дизайн, който предоставя марката Klarstein. Нашите кухненски уреди определено не са скучни. Още на пръв поглед, с техния цвят, нетрадиционен дизайн и способността да се съчетаят няколко от тях в общ набор.

Нашите ретро тостери са привлекателен дизайнерски продукт. Пригответе 4 тостове в нашите парти грилове едновременно. Започнете всяка сутрин с прясно изпечен тост, гофрета или сандвич. Проектирането на нашите тостери от неръждаема стомана ще ги направи визуален и кулинарен център за всяка модерна кухня.

Марката OneConcept идва с блестящо подобрение, а именно две-в-едно тостер и мини кафе машина. Ако сте почитатели на доброто кафе, със сигурност ще сте доволни от качествените кафе машини от нашия каталог. При нас ще намерите автоматични кафемашини, кафе мелачки и преси.

Ако искате да се насладите на пресни тостове сутрин, не забравяйте да разгледате нашите парти грилове в нашия каталог, за да имате перфектно подбрана закуска всеки ден. За любителите на сладки закуски предлагаме и гофретници, които позволяват приготвянето на не само домашни вафли, но и вкусни понички.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака