Стоки за домашни любимци

Избери
Сортиране по
30 Резултати за "Стоки за домашни любимци"
Филтър и сортиране

Стоки за домашни любимци

Обмисляте ли да закупите нов подслон за вашите домашни любимци? Ако търсите къщи за кучета, кокошарници или транспортни клетки и чанти, препоръчваме продуктите на OneConcept. Кучешките къщи са основно за кучета, които прекарват много време навън. Затова при избора на подслон е необходимо да имате в предвид подходящия размер и ниво на комфорт. Голямото предимство е и изолираната къщичка, така че кучето да може да я използва и през зимата.

Не е тайна, че пилетата са темпераментни, любопитни и искат да изследват околностите. Ето защо е важно да се създаде пространство, в което те да могат да го правят безопасно. Не позволявайте нищо да се случи, като закупите ограда за домашни любимци. Ще оцените солидната конструкция и достатъчното свободно пространство за отглеждане на кученца, зайци и морски свинчета. Просто изберете своя фаворит от нашата оферта.

Предпочитате домашни яйца вместо тези от магазина? Дайте на пилетата си качествен кокошарник, за който те ще ви бъдат благодарни. Не забравяйте да изберете правилното място, за предпочитане някъде на светло и безопасно от хищници. Важен фактор е и поддържането на чистота и достатъчен поток на свеж въздух.

В допълнение към домашните принадлежности за домашни любимци, ще намерите допълнителни аксесоари в нашия онлайн магазин. Външен филтър за аквариуми, хранилка или уред за хвърляне на топки за кучета. В случай, че имате собствено езеро в градината, не бива да пропускате качествената езерна техника, която предлагаме. Можете лесно да закупите нова помпа или аспиратор още днес!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака