Градински камини

Избери
Сортиране по
21 Резултати за "Градински камини"
Филтър и сортиране
Градински камини

Купете градинска камина евтино и онлайн - висококачествен дизайн на камина за взискателен дизайн на терасата

Докато нощта бавно настъпва, едва ли има нещо по-хубаво от това да завършите деня, като се отпуснете в градината край огъня. Камината на терасата осигурява топлина благодарение на трептящите пламъци и затопля терасата с топла светлина. В Electronic Star можете да си купите градинска камина на изгодна цена. Акцентирайте върху градинската си тераса и я оборудвайте със стилна външна камина!

Купете градинска камина и се насладете на многобройните ѝ функции

В нашия онлайн магазин можете да закупите външна камина за различни области на употреба. Класическите модели имат само функция камина и могат да се отопляват с гориво за атмосферни цели. Дизайнът на моделите на известни марки като blumfeldt и Klarstein определено е изключителен. Външната камина от нас може да се използва за приготвяне на различни деликатеси, вместо да се купува пещ за пица или газов грил, наред с други неща. Други конструкции функционират като лъчисти отоплители. Ако искате да създадете уютна светлинна сцена на терасата си вечер и не искате да използвате конвенционални източници на светлина, една от луксозните градински камини от нашия онлайн магазин е отличен избор.

Градинската камина рядко се доставя отделно - атрактивна гама от модели

Градинската камина се предлага в различни форми - от тясна и висока до широка и компактна. Някои версии имат отделно отделение за съхранение на гориво, например за дървени трупи. По отношение на материалите правим разлика между градински камини от неръждаема стомана, стоманена ламарина, чугун и шамот. Допълнителни разлики се наблюдават във вида на отоплението. Освен камини на дърва, можете да избирате и между газови камини и отоплителни уреди на пелети. Градински камини в атрактивна цветова гама можете да намерите в нашия магазин. От черно и антрацит до бяло и благородно блестящо бронзово и сребърно - за всеки има камина за вътрешен двор.

Закупуване на градинска камина - как да изберем подходящата

Когато търсите градинска камина, която да пасва идеално на външната ви среда, е добре първо да разгледате формата. Ако градинската ви камина ще бъде поставена в ниша на терасата в бъдеще, препоръчваме ви да изберете висок и много тънък модел. Можете да затоплите камината по класическия начин и да се насладите на удоволствието от пращящите дървени трупи. Сред моделите от неръждаема стомана ще откриете устойчиви на ръжда модели градински камини. Ако външната камина се намира във ветровит район, идеална е камина от масивен чугун. Поръчайте висококачествена и модерна градинска камина по ваш избор в онлайн магазина на Electronic Star още днес!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Необходимо ли е официално разрешително за външна камина?

Ако използвате външната камина по предназначение с разрешено гориво, например дърва, газ или пелети, не се нуждаете от официално разрешение за този източник на топлина.

Какъв материал трябва да закупите за градинска камина?

Ако камината е постоянно поставена на терасата, тя влиза в контакт с дъжд и влага. В този случай е необходимо да се съсредоточите върху устойчив на корозия материал. Неръждаемата стомана осигурява висока степен на защита от корозия. Леката устойчивост на корозия се дължи на полираната стомана.

Какви дърва могат да се изгарят във външна камина?

Важно е дървесината да е естествена. Ако дървото е било лакирано, обработено с масло или все още има остатъци от боя, то не трябва да се изгаря. Причината е, че при горенето в околната среда могат да се отделят токсични изпарения.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака