Лампа против насекоми

Избери
Сортиране по
2 Резултати за "Лампа против насекоми"
Филтър и сортиране
Лампа против насекоми

Лятото е невероятно. Отвън е топло, можете да седите на терасата до вечерта. Прекарваме уикендите в басейна и слънчеви бани на шезлонги. Това е поне идеята през зимата и пролетта. Но тогава идва реалността.

Заедно със слънцето всички летящи насекоми се изкачват от скривалищата си и досадните мухи, или още по-лошо - комарите, са навсякъде.

Въпреки това, тъй като те са важни за живота във вашата градина, отървете се от тях само там, където наистина не ги искате - в къщата си и на терасата.

Без химия

Един от начините да се отървете от тях е с химически спрейове. Те обаче могат да повредят или убият полезни насекоми извън дома ви или да попаднат директно на вас, ако се използват неправилно. За разлика от тях, електрическите капани за насекоми използват естествените инстинкти на насекомите и ви помагат да се отървете от тях също в затворени пространства.

UV лампи и малко ток

В нашето предложение ще намерите два вида капани. И двата вида имат общ механизъм за привличане на насекоми - UV лампа, която е еднакво ефективна ден и нощ. Те обаче се различават по начина, по който унищожават насекомите.

Първият тип работи на принципа на токов удар, който убива насекомите с разряд веднага щом се приближат до електрическите проводници. Този тип е много ефективен, но издава силен пукащ звук, който може да ви смущава в съня. Освен това трябва да се съхранява на място, недостъпно за деца, които могат да сложат пръстите си вътре.

Вторият привлича летящи насекоми наоколо с мощен вентилатор в малък контейнер за събиране. В същото време унищожава насекомите с лопатите си по време на засмукване. Този тип е по-подходящ за спалнята заради монотонния си звук.

Лесно се почиства

Благодарение на подвижните контейнери за насекоми, всички наши електрически капани се почистват лесно. Просто изпразнете остатъците и избършете повърхността с влажна кърпа или измийте съда под течаща вода.

Ниска консумация за непрекъсната работа

Капаните за насекоми от Duramaxx и Waldbeck са проектирани да консумират минимум енергия. Следователно те са подходящи и за непрекъсната работа, например в конюшни. Можете да видите производителността на всеки модел директно от името на продукта, дадено във ватове (W), а повече подробности можете да намерите на подробната страница на капана за насекоми или в ръководството, което можете да намерите на страницата на продукта.

В дома ви липсва съвременен щрих?

Време е да придвижите домакинството си напред. Започнете от входа и заменете обикновения звънец с модерен, безжичен звънец. Разчитайте на най-точната прогноза за времето от метеорологичната станция точно пред къщата ви. Температурата, скоростта на вятъра, но също и налягането, и вероятните бъдещи развития се споделят между устройствата, така че получавате персонализирана прогноза точно за вашия квартал.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака