Странични сенници

Избери
Сортиране по
20 Резултати за "Странични сенници"
Филтър и сортиране
Странични сенници

Странични сенници

Кой не би искал да има поверителност в градината. Когато си у дома, наистина искаш да бъдеш себе си и да не мислиш дали някой те вижда. Страничните завеси са много подобни на перголите, но са окачени вертикално и затова са идеални за блокиране на гледката от съседни парцели. Можете обаче да ги използвате, за да разделите отвореното пространство на няколко отделни части и визуално да отделите цялата градина на няколко зони.

Ограда за защита срещу наблюдение

Харесвате ли зелени огради, но не можете да чакате години те да пораснат? Прикрепете защитата срещу наблюдение на Blumfeldt към оградите или парапетите, а малките зелени листа ще ви скрият от очите на съседите само за броени минути. Освен това винаги можете да засадите истинска зелена ограда на земята до тях. А когато е достатъчно висока, за да ви даде поверителност, ще можете да премахнете защитата си от Blumfeldt за броени минути.

Лек и издръжлив

Страничните ни тенти са изработени от лека, но здрава алуминиева конструкция, която може да издържи на пориви на вятъра. В допълнение, полиестерното платно е издръжливо дори под въздействието на атмосферни условия и издържа на UV радиация. Плюс това, лесно се почиства!

Благодарение на леката си конструкция е много лесно да се разточва и навива - така че можете да се отдадете на сутрешното слънце и следобедното уединение без прекъсване.

Без сложна инсталация

Страничните тенти и предпазители се монтират много лесно. Достатъчно е да прикрепите защитата срещу наблюдение към оградата или парапета на няколко места с помощта на закрепващи ремъци и след няколко минути инсталацията е завършена. От друга страна, страничните тенти идват със самоносеща конструкция, която е много лесна за сглобяване. Те могат да бъдат фиксирани към земята със заземени щифтове или да стоят на отделни крака. Възможен е и монтаж на стена - само няколко винта.

Терасата на мечтите

Сега, когато имате уединение на терасата и в градината благодарение на страничните завеси, е време да го направите по свой начин! Поставете градински шезлонги за слънчеви бани и прикрепете малък фонтан, който да освежи въздуха.
Какво още може да ви липсва?

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака