Градински трамплини

Избери
Сортиране по
22 Резултати за "Градински трамплини"
Филтър и сортиране
Градински трамплини

Забавление за деца, упражнения за възрастни и в допълнение звездата на всяко детско тържество. Това е точно градинският батут. И ще намерите само най-доброто в нашето предложение. Градинските батути от марката KlarFit са гаранция за качествена изработка, безопасност и дизайн.

В тази категория ще намерите батути за различни категории и тегло.

Батутите за малките са предназначени за деца до 50 кг и обикновено имат най-малкия диаметър на зоната за скачане (около 140 см). Те са много компактни и могат да се използват и на закрито. И дръжките на пръстена и щангата са подплатени за максимална безопасност на детето. Всички пружини са скрити под накладката, така че децата да не се подхлъзват в разширените пружини. А предпазната мрежа гарантира, че можете дори в средата на най-голямата забава да посмеете да отклоните погледа си другаде.

Ако някога гледате деца, които скачат на батут, смятате ли, че бихте искали да се присъедините? Затова подгответе място в градината за един от по-големите батути. Всички наши батути с диаметър над 250 см (до гигантски 4,3 метра батут) имат товароносимост до 150 кг, така че могат да издържат повечето от един възрастен. Освен за забавление, можете да го използвате и за упражнения - скачането на батут укрепва почти всички мускули, а също така е много ефективно. Само 10 минути скачане изгарят същото количество калории като 30-минутно бягане. Плюс това е много по-мил към ставите ви.

Доставяме и стълби с батути с пластмасови повърхности против хлъзгане, които се нагряват по-малко на слънце. А когато вали дъжд? Той няма да прекъсне забавлението. Дъждовната покривка покрива целия батут и ви предпазва от дъжд и вятър.

Всички батути имат висококачествени поцинковани пружини и подскачаща подложка, изработена от UV-устойчив полипропилен. Благодарение на това те ще оцелеят, без да навредят на естествените условия в градината, дъжда и палещото слънце. Комбинираните двойки крака подобряват стабилността и спомагат за равномерното прехвърляне на товара, създаден по време на скачане, като по този начин удължават живота на батута. Те са защитени от въздействието на природата чрез прахово покритие.

Нямате градина или достатъчно място за батут?

За упражнения опитайте малкия и компактен фитнес батут, който е идеален за упражняване на мускулите на корема и краката благодарение на дръжката. Можете също да се упражнявате в затворено пространство с помощта на висящи щанги и щанги с тежести.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака