Еспресо машини

Избери
Сортиране по
7 Резултати за "Еспресо машини"
Филтър и сортиране
Еспресо машини

Espressomaschinen günstig online kaufen

Приготвянето на вкусно и жизнеутвърждаващо еспресо е истинско изкуство. Ако искате да постигнете най-добри резултати, препоръчваме ви да си купите машина за еспресо. В нашата гама ще откриете мощни и изключителни устройства с отлично съотношение цена/качество - с модерни функции и елегантен дизайн. В Electronic Star ще намерите всичко - от малки универсални устройства до многофункционални професионални машини.

Еспресо машина - следните модели за избор

Еспресо машините се различават от обикновените кафемашини по специална технология. В допълнение към моделите с единичен и двоен контур можете да закупите и двуконтурен котел с два бойлера. Също толкова популярна е и еспресо машината с портафилтър. Работи с помпа за високо налягане. Единиците се различават и по мощността, която се измерва във ватове. Искате малка и компактна машина за еспресо или обемист модел, който ще бъде стилен център на вашата кухня? Можете също така да разгледате многостранните дизайни. В нашата колекция елегантните модели се редуват с ретро модели в червено или небесносиньо. Не на последно място, в нашия онлайн магазин се предлага еспресо машина с мелница.

Еспресо за попълване на кофеина между храненията

Покупката на машина за еспресо е особено полезна, ако често посрещате гости и искате да им приготвите вкусно еспресо след вечеря. Или пък обичате да се поддържате будни с еспресо на лаптопа си по време на работа или вечер на дивана. Малките кафемашини са идеални за домашния офис. Приготвяйте единично или двойно еспресо с машина от нашата гама - точно както ви харесва.

Ръководство за купувачи: еспресо с или без мелница?

Ако искате да постигнете абсолютна свежест на кафеените зърна и сензационен аромат по време на приготвянето, направете добър избор с еспресо машина с вградена мелничка. Кафемашината за еспресо с портафилтър е идеалното решение, ако искате да сервирате отлично еспресо и да забавлявате голям брой хора. Ако нямате плот в кухнята си или разполагате с малко пространство, препоръчваме ви малка и компактна кафемашина.

За да не ви се налага да се справяте без млечна пяна за тази силна кафе напитка, можете да се сдобиете с уреди с отделна пяна за мляко от нас. Можете да се отдадете на визуална елегантност в кухнята с модел, оборудван със сензорен панел. Ако искате да загреете бързо даден уред, в идеалния случай трябва да използвате уред с висока мощност. Разгледайте висококачествените кафемашини в онлайн магазина на Electronic Star и поръчайте доставката на любимата си кафемашина до дома си за нула време!

Често задавани въпроси за кафето еспресо кафемашините

Какво представлява двойният котел?

Това е кафемашина с портафилтър, оборудвана с два котлона за приготвяне на кафе. Единият приготвя гореща пара, а другият - кафе. Самото устройство съчетава и двете.

Какво налягане на помпата трябва да имат мощните кафемашини?

Висококачествените уреди имат налягане от около 15 бара. От реномирани производители можете да закупите изключително мощно оборудване с 20 бара.

Колко време отнема приготвянето на еспресо?

Вашето еспресо ще бъде приготвено за секунди от модерни машини с голямо внимание. За да се насладите на пълния вкус, идеалното време за готвене е 25 -35 секунди.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака