Автомати за бира

Избери
Сортиране по
18 Резултати за "Автомати за бира"
Филтър и сортиране
Автомати за бира

Домашно приготвената бира винаги е с неповторим вкус. Наслаждавайте се на това удоволствие благодарение на нашите диспенсери, охладители за бира и уреди за направа на домашна бира. За Вашия комфорт ще се погрижат нашите марки Klarstein и OneConcept, които съчетават високо качество и изискан дизайн.

Пренесете удоволствието от бирата директно в дома си. Нашите машини за наливане на бира ще се погрижат за вашето постоянно удоволствие от тази напитка. Благодарение на сложната система, малцовият флуид винаги има правилното налягане. Благодарение на подходящия закрепващ адаптер, можете да прикачите любимата си халба за бира към пикера.

Терморегулиращата система за охлаждане гарантира, че вашата бира винаги е с правилната температура. Нашите висококачествени устройства за наливане са стилни и интелигентни. В нашите оферти можете да намерите уреди за складиране на бира и домашни пивоварни, които дават възможност за приготвяне на собствена бира. Независимо дали сте начинаещ или опитен пивовар, от нашата оферта избирате най-добрите кухненски уреди за вашата работа.

Вземете си нов уред, който ще ви помогне с домакинската работа? Определено не трябва да ви липсва фризер в кухнята, качествена кухненска печка или микровълнова фурна. Нашите миксери също ще ви помогнат да направите вашата любима напитка. В офертите на electronic-star можете да намерите качествени, малки и големи домакински уреди. Купете нови кухненски уреди онлайн още днес.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака