Кошница
Вашата количка в момента е празна

Хладилници

Избери

Хладилници

Хладилникът е точния тип домакински уред, който може да се превърне в най-важната точка в цялата кухня. За някои членове на семейството хладилника може да бъде по-важен дори от телевизора. В същото време хладилникът може да допринесе с чудесен дизайн във вашата кухня.

В нашите оферти може да намерите хладилник с фризер, моноклиматични хладилници, минибар и хладилници за бар. Всички хладилници са направени от доверената марка Klarstein. Те се отличават с уникалния си цвят и нетрадиционния дизайн.

 

Искате ли да имате розов или зелен хладилник? Стилниte домакини знаят, че само необичайният хладилник може да допринесе за концепцията в цялата кухня. Дайте почивка на фантазията си и се опитайте да си представите как вашето домакинство ще бъде трансформирано от такава дизайнерска иновация.

Ние също така предлагаме хладилници в ретро стил, които внасят в кухнята ви свеж бриз. Енергоспестяващият хладилник запазва околната среда и парите в портфейла ви. Благодарение на голямото място за съхранение в нашите хладилници вече няма да губите време за търсене на продуктите, необходими за готвене, печене или незабавна консумация и бързо хапване.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака