Оборудване за домашна бира

Избери
Сортиране по
32 Резултати за "Оборудване за домашна бира"
Филтър и сортиране

Оборудване за домашна бира

Търсите домашен пивовар? Искате ли да приготвите собствена бира у дома? electronic-star Ви предлага домашни пивоварни комплекти. Ако търсите котли за малц от неръждаема стомана или ферментационни съдове, тогава Вие сте на правилното място.

Добрият пивовар трябва да има и качествен уред за наливане на бира. Нашите оферти ще се погрижат за целия асортимент, така че можете да намерите висококачествени консервиращи уреди или охладители за бира. Много добре знаем, че прясно изцедената охладена бира вкусва най-доброто. Klarstein ще се погрижи за Вашия комфорт.

Нашите многофункционални миксери също могат да представляват интерес за Вас, за да можете винаги да приготвите страхотни смесени напитки. Имате ли алкохол с добро качество у дома, но нямате къде да го съхранявате в подходящи условия? Не забравяйте да видите нашите витрини и винени хладилници, които ще запазят алкохола или виното в най-добрите условия.

Марката Klarstein се грижи за високото качество на нашите домашни комплекти за готвене. Светла или тъмна бира, направена от горна или долна ферментация, пшеничена или пилзен - с нашите ферментатори на Klarstein можете да си направите правилната бира у дома. Процесът на производство на бира е прост и дори един начинаещ може да се справи с него.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака