Кошница
Вашата количка в момента е празна

Oхладители за вино

Избери

Oхладители за вино

Винотеките отдавна не са единствено за ресторанти или винарни. Днес всеки от нас може да се наслади на достъпна и качествна винотека. Можем да Ви предложим самостоятелни или вградени винотеки или регали за вино. Разбира се, предлагаме и резервни части и аксесоари.

Харесва ли ви висококачественото вино? В този случай, вие със сигурност искате вашите любими напитки да се съхраняват в най-добрите условия. Чрез закупуване на охладител за вино (винотека) бутилките ще бъдат съхранявани в правилната позиция, при идеална температура, чакащи подходящото събитие да бъдат отворени. Ако изберете вградена винотека, се пригответе за представително съхранение на вашия алкохол.

Осигурете на виното си идеални условия за поддържане на оптимална температура и аромат. Пригответе се за най-близкото ви посещение от гости с вашата собствена елегантна винотека. Харесва ли ви качественото кафе? Вие и вашите гости ще се радвате на нова и стилна кафемашина. Мебелирайте вашата кухня в оригинален стил, като разгледате нашите оферти за кухненски уреди.

За по-малко взискателните клиенти предлагаме и различни регали от качествена бамбукова дървесина. Поставката за вино е идеална част от мебелите за истинските винени ценители. Благодарение на минималистичния дизайн, можете да изложите виното си навсякъде във вашия дом. Изберете нови домашни уреди още днес.

×
×
×
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака