Дискове тежести

Избери
Сортиране по
17 Резултати за "Дискове тежести"
Филтър и сортиране
Дискове тежести

Качествени дискове за дъмбели за индивидуално обучение

Ролките с дъмбели са важен елемент от всяка тренировка за сила. Независимо дали става въпрос за свободни тежести или за дъмбели, подходящите дискове с отвор 50 мм осигуряват фино степенуване на тежестите и по този начин позволяват целенасочена и особено предизвикателна тренировка.

В нашата продуктова гама ние се фокусираме не само върху прецизното класифициране на тежестите, но преди всичко върху добре изработените макари с най-добро качество и с проверимо точни тежести. Това е единственият начин за надеждно оптимизиране на управлението на обучението.

Подходящи ролки за дъмбели за всяко изискване

Независимо дали става въпрос за едноръкохватков или двуръкохватков дъмбел, дисковете трябва да съответстват на избраното оборудване. Важни са степенуването на отделните тежести и стандартизираните размери на дисковете. 20-килограмовите дискове за двуръчен дъмбел и 10-килограмовите дискове за двуръчен и едноръчен дъмбел могат да бъдат допълнени с 5-килограмовите дискове, които позволяват още по-фино градиране.

Колкото по-прецизно могат да се степенуват тежестите, толкова по-лесно и просто е не само да се документира, но и да се организира напредъкът в обучението. Защото всяка допълнителна тежест натоварва повече мускула и го стимулира да расте или да работи по-добре. Плавната градация на тренировъчните тежести е от решаващо значение за бодибилдинга, но също и за здравното обучение.

Гумирани дискове - безопасност и комфорт по време на тренировка

Ако дисковете за дъмбели са гумирани, тренировката предоставя няколко предимства. Гумираните дискове са значително по-тихи при работа. Металите не се трият един в друг по време на обучението, което значително намалява шума. Работата с тези тежести също е по-лесна. Когато използвате гумирани дискове за дъмбели, подовете могат да бъдат защитени целенасочено.

Естетиката обаче също играе роля. Често пъти цветните гумирани тежести изглеждат по-хубави и правят тренировката малко по-весела и следователно по-мотивираща. Ако дисковете са гумирани, това е от полза както за спортиста, така и за околната среда. Ето защо не е изненадващо, че все повече търговци и все повече студия разчитат на удобните гумирани дискове за дъмбели.

Правилният комплект ножове за всяко изискване

С комплекта остриета можете да покриете много нужди много лесно и ефективно. Отделните комплекти на доставчиците обикновено съдържат ролки от различни класове тегло. В различни комплекти се предлагат подходящ брой дискове с тегло от 5 кг до 10 кг и дори 20 кг.

Така с един или два комплекта от тези тежести могат да се покрият безпроблемно различните нужди и изисквания на зоната за отдих. Тъй като дисковете се доставят с отвор 50 мм, те могат да се използват удобно и лесно на всички стандартизирани щанги. Гъвкавостта се запазва по всяко време.

Вземете ролките си и тренирайте по-ефективно

За ефективна тренировка с много вариации важна роля играят видът на тежестите и тяхната градация. Простото купуване на барабаните и надеждата за най-доброто рядко води до печалба. Ето защо нашите клиенти ще намерят голям избор от различни тежести с най-добра изработка, които могат надеждно да се комбинират с различни гирички и спортно оборудване. Това дава възможност за здравословна и структурирана силова тренировка, която може да бъде перфектно адаптирана към индивидуалните изисквания благодарение на дисковете с различни тежести.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака