Масажни устройства

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Масажни устройства"
Филтър и сортиране

Масажни устройства

Апарати за масаж, помощни средства: подобряване на подвижността и физическо отпускане

Подвижността на хората се променя с възрастта. В ситуации, в които някога сме се движили свободно, в един момент започва да ни се струва, че вече не е толкова лесно. Не напразно се казва, че с възрастта се появява известна скованост. Мускулите губят сила с течение на живота. Това се отразява на възприемането на собственото тяло. За щастие обаче има няколко масажни средства, с които мобилността може да бъде отново оптимизирана. Продуктите от категорията "Апарати за масаж" на Capital Sports предоставят отлични услуги в това отношение. В следващия преглед ще обобщим защо си заслужава да си купите фасциален валяк и как може да ви помогне масажната кука.

Закупуване на масажна топка и масажен валяк: подобряване на гъвкавостта и функционалните процеси в тялото

Чудото на съединителната тъкан не се нарича фасция, защото е очарователно, а води началото си от латинския термин "fascia". Фасциите са фини сухожилия, които преминават през цялото тяло и държат органите заедно. За да може тази съединителна тъкан да запази своята еластичност, е важно да се освободят срастванията, които се образуват в тази мрежа с течение на времето. Това може да се постигне перфектно с помощта на масажен валяк. Освен това фасциалният валяк служи и за стимулиране на лимфния транспорт. В същото време органите и клетките се снабдяват с важни хранителни вещества. Фасциите преминават през тялото на няколко слоя. За ефективна релаксация както на горните, така и на по-дълбоките слоеве, масажната топка от Capital Sports е отличен избор. Дълбочината, на която трябва да се освободят тъканните слоеве, може да се определи индивидуално. В зависимост от усещането може да се приложи различен натиск върху масажната топка.

За да се обработи фасцията с валяк, обикновено е необходимо да се натиска валякът с цялата тежест на тялото. Тъканта може да се обработва на места с масажна топка, която е отлична за освобождаване на частичното напрежение. Capital Sports предлага голям избор от различни ролки и топки за освобождаване на фасции.

Закупуване на кука за масаж: помощ за гърба, раменете и врата

Гърбът, вратът и раменете са области, които е трудно да достигнете сами, когато сте напрегнати. Масажната кука е идеална за тази задача, тъй като има достъп дори до труднодостъпни места. С помощта на такава кука могат да се имитират движенията, характерни за шиацу. Това може да облекчи н