Масажни устройства

Избери
Сортиране по
21 Резултати за "Масажни устройства"
Филтър и сортиране
Масажни устройства

Апарати за масаж, помощни средства: подобряване на подвижността и физическо отпускане

Подвижността на хората се променя с възрастта. В ситуации, в които някога сме се движили свободно, в един момент започва да ни се струва, че вече не е толкова лесно. Не напразно се казва, че с възрастта се появява известна скованост. Мускулите губят сила с течение на живота. Това се отразява на възприемането на собственото тяло. За щастие обаче има няколко масажни средства, с които мобилността може да бъде отново оптимизирана. Продуктите от категорията "Апарати за масаж" на Capital Sports предоставят отлични услуги в това отношение. В следващия преглед ще обобщим защо си заслужава да си купите фасциален валяк и как може да ви помогне масажната кука.

Закупуване на масажна топка и масажен валяк: подобряване на гъвкавостта и функционалните процеси в тялото

Чудото на съединителната тъкан не се нарича фасция, защото е очарователно, а води началото си от латинския термин "fascia". Фасциите са фини сухожилия, които преминават през цялото тяло и държат органите заедно. За да може тази съединителна тъкан да запази своята еластичност, е важно да се освободят срастванията, които се образуват в тази мрежа с течение на времето. Това може да се постигне перфектно с помощта на масажен валяк. Освен това фасциалният валяк служи и за стимулиране на лимфния транспорт. В същото време органите и клетките се снабдяват с важни хранителни вещества. Фасциите преминават през тялото на няколко слоя. За ефективна релаксация както на горните, така и на по-дълбоките слоеве, масажната топка от Capital Sports е отличен избор. Дълбочината, на която трябва да се освободят тъканните слоеве, може да се определи индивидуално. В зависимост от усещането може да се приложи различен натиск върху масажната топка.

За да се обработи фасцията с валяк, обикновено е необходимо да се натиска валякът с цялата тежест на тялото. Тъканта може да се обработва на места с масажна топка, която е отлична за освобождаване на частичното напрежение. Capital Sports предлага голям избор от различни ролки и топки за освобождаване на фасции.

Закупуване на кука за масаж: помощ за гърба, раменете и врата

Гърбът, вратът и раменете са области, които е трудно да достигнете сами, когато сте напрегнати. Масажната кука е идеална за тази задача, тъй като има достъп дори до труднодостъпни места. С помощта на такава кука могат да се имитират движенията, характерни за шиацу. Това може да облекчи напрежението, тъй като куката достига до тригерните точки, които са отговорни за болката, характерна за напрежението. Той е идеален за възстановяване на подвижността в горната част на торса.

Закупуване на корков валяк към дъската за баланс: укрепване на дълбоките мускули

Дъската за баланс стимулира чувството за равновесие и укрепва мускулите на краката. Той действа предимно върху мускулите в по-дълбоките слоеве на тъканта. За поддържане на равновесието върху дъската е необходим корков валяк. Той се предлага от Capital Sports в различни дебелини и е изработен от устойчиви суровини. За да разнообразите тренировката си с дъска за балансиране, си струва да опитате различни по дебелина ролки.

Предлагаме широка гама от решения за подобряване на мобилността с качествени решения, които убеждават.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака