Градински люлки

Избери
Сортиране по
36 Резултати за "Градински люлки"
Филтър и сортиране
Градински люлки

Холивудски люлки - насладете се на свободното си време като звездите

Чувствайте се добре, мечтайте, сами, по двойки или с няколко приятели: Холивудската люлка осигурява изключително преживяване за свободното време. Малко градински мебели съчетават носталгията и модерния дизайн, комфорта и релакса така перфектно, както тази. Разнообразието от модели не може да бъде преувеличено. Изберете това, което е най-подходящо за вас.

От просто до луксозно - градинска люлка

Личните ви предпочитания определят избора на модел. Една обикновена люлка с тръбна рамка и текстилно покритие може да се реализира дори с малък бюджет. Ако обичате собствения си ритъм при люлеене, изберете двуместната люлка Hollywood. Дебелите възглавници и допълнителните свободни възглавници са неразделна част от луксозната версия. В много случаи рамките на тази холивудска люлка са изработени от дърво, което е дълбоко импрегнирано. По-високата ценова категория предлага дори обширна рамка със сенник и странична защитна мрежа. Дръпвате завесите и се озовавате в собственото си царство. Нищо няма да ви попречи там.

Повече от люлееща се пейка - холивудска люлка

Дори и в обикновената версия ще откриете типичен елемент: сенник. Той обаче не само предпазва от атмосферните влияния отгоре, но и създава уютна атмосфера. Ако искате да се наслаждавате на времето си на открито не само в седнало, но и в легнало положение, холивудската люлка с функция за накланяне е точно за вас. Просто сгънете облегалката и ще имате люлеещо се легло. При други модели можете да регулирате облегалката в няколко подходящи за вас позиции. Всички наши люлки са подходящи за самостоятелно сглобяване. През студения сезон можете просто да ги сгънете и да ги приберете.

Закупуване на холивудска люлка - вашето решение

Предлагаме подходящия модел за всеки бюджет. Пространството, с което разполагате, и личните ви предпочитания са важни при вземането на решение за покупка. Искате ли тента, сенник или предпочитате вариант без тента? Трябва ли седалката да е просто покрита или за вас са важни дебелите и удобни възглавници? Ако изберете двуместната люлка Hollywood, броят на потребителите остава ограничен. По цялата си дължина пейката осигурява място за няколко души. Стилът също ще повлияе на избора ви: обикновените стоманени рамки са също толкова вечно красиви, колкото и дървените холивудски люлки. Лесно е да видите какво подхожда повече на вас, вашата градина и другите градински мебели.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Може ли люлката винаги да стои навън?

Висококачествената холивудска люлка е устойчива на атмосферни влияния. Покритието или тъканта на седалката са устойчиви на слънчевите лъчи. Покривало, което изцяло обгръща люлката или надеждно покрива възглавниците, я предпазва от дъжд. През зимата ги извадете и ги поставете на защитено и сухо място.

Нуждае ли се люлката от специална основа?

Плоската повърхност е предимство. Каменните плочи, по които може да се стича вода, предпазват краката от постоянна влага. Уверете се, че всички крака са на пода, за да постигнете равномерно натоварване и високо ниво на стабилност.

Как се почиства градинска люлка?

В статията ще намерите подробни инструкции за обработката на модела. Почистете твърдите тъкани на седалката с мека гъба и меки почистващи препарати. Металните тръби също ще са благодарни за периодично почистване. След продължителна употреба импрегнираното дърво може да се боядиса с лак за дърво, за да стане отново устойчиво на атмосферни влияния.