Градински люлки

Избери
Сортиране по
38 Резултати за "Градински люлки"
Филтър и сортиране

Градински люлки

Трябва да се отпуснете в градината! И можете ли да си представите повече релакс от това да се хвърлите в градинска люлка и да я оставите да се люлее на вятъра в хубав топъл летен ден?  Затова при нас ще намерите широка гама градински люлки, но също така и хамаци и висящи столове.

Направете малък оазис на мира във вашата градина ... и изберете този, който ще отговаря както на вас, така и на вашите деца или внуци!

Като на Бахамските острови

Висящите мрежи са най-простата форма на градински люлки. Дори не се нуждаете от две дървета достатъчно близо, за да поставите хамак от Blumfeldt. Благодарение на самоносещата система можете да я изградите навсякъде. И благодарение на материалите от дърво и памук до модерен хамак от желязо-найлон, лесните за почистване варианти определено ще се впишат във вашата градина.

Левитирайте над земята във висящ стол

Харесва ли ви собственото ви пространство? Седнете в сърцето на висящия стол и се оставете да се увлечете от историята на книгата или да се насладите на гледката. Или опитайте шезлонг и слънчеви бани, окачени на десетки инча над земята! Благодарение на висококачествените материали и дъждовното покритие можете да разчитате на градинските мебели Blumfeldt - със сигурност ще ви служат (с малко грижи) в продължение на много години напред.

Завъртете се заедно

Можете също така да намерите градински люлки и люлеещи се шезлонги при нас в размери за двама или повече човека! Вземете децата или внуците на колене и се забавлявайте заедно в градината. А когато децата си лягат, се наслаждавайте на тихо люлеене по двойки. От обикновени дървени люлки, до модерни люлеещи се столове, до големи луксозни люлки, които са почти като люлеещи се легла, включително странични паравани и балдахини - гамата от градински люлки от Blumfeldt е наистина широка и всеки ще намери нещо за себе си.

Имате ли хубав изглед?

Имате ли хубав изглед от градинската люлка? Няколко хубави декорации или градински фонтан са гарантирани да разкрасят дори и най-обикновената морава в съчетание с малко работа. Направете градината място, където отивате да презаредите батериите си и след дълъг ден можете да слушате спящия свят в люлката ... или любимия си албум от качествени високоговорители в прегръдката на зелената поляна.