Пасивни говорители и тонколони

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Пасивни говорители и тонколони"
Филтър и сортиране
Пасивни говорители и тонколони

Пасивни говорители и тонколони

Феновете на висококачествен звук ще намерят мощни пасивни високоговорители в нашата оферта за е-магазин. За разлика от активните високоговорители, те нямат собствен усилвател, но не се нуждаят от отделно захранване. Енергията се изпомпва от усилвателя на звуковата система и се използва главно за звука на по-големи пространства. Уверете се със собствените си уши, че звуковата техника от electronic-star предоставя превъзходен звук!

Независимо дали искате да осигурите озвучаването на събития като сватба или музикален концерт, винаги можете да разчитате на нашия звук и осветление. Балансираните звукови свойства на пасивните говорители Auna, Malone и Skytec са подходящи за събития от различен характер. Постоянното качество на звука и изисканите басове могат да допринесат към вашата аудио система благодарение на нашия електронен магазин.

Интересувате ли се от студио технология или DJ техника? Изберете от нашите надеждни, дълготрайни компоненти, които няма да ви разочароват дори когато се използват редовно. Стабилната конструкция под формата на защитни ъгли и здравата облицовка осигуряват монтажа на сцената без проблеми. По същия начин материалът е устойчив на често транспортиране. Купете удобно онлайн днес!

Свържете пасивния си високоговорител към HiFi и телевизионните си устройства без никакви проблеми, благодарение на широкия спектър от възможности за свързване. Съчетан с балансирана звукова мощност и прецизен дизайн, той също е чудесен продукт за мобилните диджеи. Високоговорителите от electronic-star ще намерят своето място при всички.

 
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака