Елиптични тренажори

Избери
Сортиране по
23 Резултати за "Елиптични тренажори"
Филтър и сортиране
Елиптични тренажори

Елиптични тренажори

Тези, които искат да избегнат претъпканите фитнес зали, скъпите абонаменти и дългите пътувания, трябва да си купят фитнес уреди за дома, за да могат да тренират гъвкаво по всяко време и да направят много добро за здравето си. Много популярен за ефективна тренировка за издръжливост и мускули е елиптичният тренажор, който се предлага в различни версии и с различни характеристики. По-долу е обяснено всичко, което е полезно да се знае: как работи този фитнес уред, за кого е подходящ, какви са ползите от обучението и колко висока е консумацията на калории при упражнения на елиптичен тренажор?

Бъдете във форма с елиптичен тренажор

Елиптичният тренажор е един от най-популярните уреди за обучение. Тя ви позволява бързо и ефективно да упражнявате едновременно различни части на тялото и мускулни групи, като бедра, прасци и гръдни мускули. Устойчивото движение укрепва физическата форма благодарение на противоположните движения на ръцете и краката, тренира се координацията и се стимулира метаболизмът.

Тренировката е подходяща и за начинаещи, тъй като кардио уредите предоставят последователност от движения и можете да избирате между различни нива на трудност. Изключително практичен е елиптичният тренажор, който е сгъваем. Това ви позволява да го сгъвате, когато не го използвате, което е особено удобно, когато пространството е ограничено.

Домашен елиптичен тренажор - добра консумация на калории и тренировка, която щади ставите

Елиптичният тренажор ви позволява да изгорите много калории за кратко време, тъй като ангажира цялото тяло. В зависимост от степента на трудност и физическата подготовка е възможно да се изгорят 700 калории на час. Хубавото е, че плавното движение е изключително щадящо за ставите, така че тренировката е по-приятна от бягането. Затова елиптичните тренажори се препоръчват за хора с наднормено тегло или здравословни проблеми.

Хората с проблеми с гърба или коленете също могат да тренират на него. Плъзгащите се движения подобряват подвижността на ставите, облекчават гърба и стимулират сърдечносъдовата система. Съвременните устройства имат вграден компютър, който показва различни стойности, например:

  • prijeđenu udaljenost
  • brzinu
  • kadencu
  • potrošnu kalorija na eliptičnom trenažeru
  • analizu tjelesne masti
  • puls
  • proteklo vrijeme

Много нива на упражнения, функции и програми, като например изкачване по стълби или интервална тренировка, позволяват ефективна тренировка.

Елиптичен тренажор или бягаща пътека? Какви са разликите?

За разлика от бягащата пътека, при упражненията на елиптичния тренажор цялото тяло е в движение - от краката до ръцете. Едновременно се укрепват много мускулни групи, краката се тренират подобно на бягането, но ставите не се натоварват с удари, тъй като краката все още са в контакт с повърхността. Това предотвратява компресията. Упражненията на тренажора са по-малко натоварващи в сравнение с бягащата пътека.

Закупуване на елиптичен тренажор

Поддържането на добра физическа форма, без да се налага да напускате апартамента или къщата си, е точно това, което ви позволява домашният елиптичен тренажор. Тя помага за повишаване на физическата форма, издръжливостта и издръжливостта по начин, който е лесен за ставите и изгаря много калории. Упражненията ще ви помогнат да предотвратите сърдечносъдови заболявания. Повечето уреди предлагат много различни нива на съпротивление, така че интензивността може да се регулира и тренировката да се адаптира за всички нива на физическа подготовка. Ако не разполагате с достатъчно място, сгъваемият елиптичен тренажор е идеалният избор. Модерните съоръжения предлагат ценни програми и функции и показват напредък.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака