Вградени oхладители за вино

Избери
Сортиране по
19 Резултати за "Вградени oхладители за вино"
Филтър и сортиране
Вградени oхладители за вино

Как бихте искали, ако сте купили цяла бутилка вино и сте загубили половината от нея по пътя? Точно това правите, ако след покупката не съхранявате добро вино по правилен начин. Неправилното съхранение, както и съхранението при грешна температура няма да позволи на виното да ви покаже пълния си потенциал.

За щастие, правилното съхранение може да не е наука. Вградените винени охладители ви позволяват да съхранявате бутилки на чисто място с подходящата температура и влажност. С винените охладители от Klarstein всеки може да съхранява и архивира добрите си вина - от пълния лаик до майсторския сомелиер.

Точна температура на градус

Във вградените охладители за вино от Klarstein имате възможност да настроите до две различни температури, които хладилникът ще поддържа в две отделни зони. Това ще създаде плавен преход, в който ще намерите подходящото място за по-топли червени, охладени бели и дори ледено шампанско. Освен че винаги приготвяте вашето вино за най-перфектния му вкус, съхранението при постоянна температура има и друго предимство - забавя естественото съзряване и удължава срока на годност.

И това също зависи от температурата на чашите. Правилно охладените чаши ще ви помогнат да поддържате най-добрата температура на виното - което освобождава най-красивите аромати за известно време по-дълго. В същото време те забавят нагряването и ви дават повече време да се насладите на променящия се аромат, докато отпивате. В охладителите за вино на Klarstein можете да охладите чаши с вино и да сте готови за дегустация по всяко време.

Бижу на вашата кухня

Вградените хладилници за вино са идеалното място да покажете вашата колекция от вино. Независимо дали е у дома и хладилникът е вграден в комплект шкафове или обратно в ресторант или бар, където той е част от плота или вграден директно в стената - благодарение на дизайна си и LED подсветката той винаги ще привлича погледи и внимание. Представете колекцията си със стил и се грижете най-добре за нея!

Внимавайте за консумацията

Вграденият охладител за вино, както и хладилникът или фризерът, трябва да работят непрекъснато. Следователно енергийната ефективност със сигурност е важен параметър. Сред вградените магазини за вино Klarstein ще намерите магазини за вино с енергиен рейтинг A, така че можете да сте сигурни, че те използват енергията, която използват наистина ефективно.

И като класически хладилник, охладителят за вино също издава определен звук. Дизайнерите на Klarstein също обръщат специално внимание на шума при проектирането им - затова повечето от нашите магазини за вино могат да се похвалят само с ниво на шум от 30-40 dB, което е нормалното ниво на шум в тиха стая.

А какво ще кажете за другите ви съкровища?

Както при виното, правилното съхранение е разликата между доброто и най-доброто изживяване с пурите. Humidors от Klarstein ще се погрижат вашата "Хавана" да поддържа идеалната си влажност, благодарение на която ще се запази пълният им вкус и текстура.

Виното вече се съхранява, но какво да кажем за другите видове алкохол? Минибарът ще гарантира, че всичко, което трябва да се охлади, е охладено - а кубчетата лед са винаги под ръка.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака