канцеларски материали

Избери
Сортиране по
37 Резултати за "канцеларски материали"
Филтър и сортиране
канцеларски материали

Закупуване на офис мебели онлайн

Много хора седят пред компютъра по няколко часа на ден. За да бъде работата съсредоточена и продуктивна, офис оборудването трябва да бъде добре планирано. Правилните офис мебели и практичното офис оборудване, като например органайзер за бюро, който може да осигури на инструментите ви стабилно място за почивка, значително улесняват работата и я правят по-приятна и удобна. Но какво е важно и какви са характеристиките на качествените продукти, когато искате да си купите ново офис обзавеждане?

Обърнете внимание на качественото офис обзавеждане и практичното офис оборудване

Има много неща, които могат да ви помогнат да се чувствате по-комфортно пред компютъра и да се наслаждавате повече на работата си. Това ви позволява да повишите ефективността и едновременно с това да подобрите мотивацията си. Ергономията е важна на работното място, за да се предотвратят здравословни проблеми. Добър избор е маса с регулируема височина. Продължителното седене в легнало положение натоварва мускулите на гърба, раменете и врата. Като се адаптирате към размера на тялото си, ще избегнете неправилна стойка и дискомфорт, като например:

 • Напрежение
 • Болки в гърба

Благодарение на регулируемата височина на масата можете да редувате седнало и изправено положение според нуждите. Последният има благоприятен ефект върху кръвообращението и кръвния поток. Механизмът на манивелата ви позволява да избирате различни височини. Специална характеристика на oneConcept Multidesk е не само регулируемата височина, но и ширината.

Функции на офис мебели

 • Проста и вечна елегантност на масите
 • Несложен механизъм благодарение на ръчната манивела за регулиране на височината на масата, възможност за работа в седнало или изправено положение
 • Дръжката е сгъваема и се скрива под плота на масата
 • Регулируема ширина
 • Висока устойчивост
 • Регулируеми по височина крачета за компенсиране на неравни подове

С Multidesk Comfort плотът се премества надолу или нагоре само с едно натискане на бутон благодарение на електрическото управление. Можете да запаметите различни настройки. Таймерът ви напомня кога трябва да смените работната си позиция.

Практично офис оборудване

Правилното офис оборудване позволява структурирана работа. В онлайн магазина ще намерите разнообразни продукти, които ще направят работата ви по-лесна и приятна в офиса или у дома. Те включват:

 • Тава за съхранение или кутия като органайзер за бюро
 • Държач за писалка на бюрото
 • Стойка за монитор с регулиране на височината, охлаждане благодарение на модела на отворите
 • Кабелна тава или кошница за тел за релси за контакти

Благодарение на пространството за съхранение всичко ще бъде добре подредено. Поставката за монитор оптимизира ергономичното седене и създава пространство на бюрото. Що се отнася до стойката, с която можете да намалите или предотвратите болките във врата и гърба благодарение на ергономичната ѝ височина, разстоянието между екрана трябва да е приблизително 70 см.

Покупка на офис мебели - от какво се нуждаете?

Никой офис не трябва да разполага с бюро с регулируема височина. Аксесоарите създават добри условия за работа. Когато става въпрос за оборудване, решете как най-добре да организирате работното си място. Помощните средства за съхранение са от съществено значение. Това и още много други неща повишават ефективността и производителността. Можете също така да създадете пространство за съхранение с помощта на рафтове и шкафове. Купувайте мебели и обзавеждане онлайн на ниски цени за всякакви цели.

Често задавани въпроси за офис мебели

Защо масата трябва да може да се регулира по височина?

В допълнение към офис стола, бюрото също е много важно за седящата работа. Ако работното място може да се регулира на височина с манивела или с електрическо задвижване, можете да го настроите според собствената си височина и да седите по-изправено и удобно за гърба. За разнообразие можете да работите и изправени, за да стимулирате кръвообращението и да подобрите притока на кръв.

Какво офис оборудване има смисъл?

За всяко изискване се предлагат подходящи аксесоари, които позволяват ефективна работа, като например място за съхранение, поставка за писалка или стойка за монитор. С органайзера можете да подредите всичко на определено място.

Какви са предимствата на държача за монитор?

Поставката за монитор оптимизира ергономичното седене и създава пространство на бюрото.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака