Градински шатри

Избери
Сортиране по
10 Резултати за "Градински шатри"
Филтър и сортиране

Градински шатри

Подготовката на място в градината, където можете да прекарате приятна вечер или дори да организирате малко тържество, изобщо не трябва да е трудно. Градинските павилиони вече не са просто големи дървени сгради, които изискват бетонна основа, много работа и още повече големи финансови инвестиции. Съвременните градински павилиони са леки, достатъчно големи и един следобед ще бъде достатъчен, за да ги приберете.

Масивната конструкция е основата

Конструкцията на нашите градински павилиони е съставена от стомана и лек алуминий. Благодарение на първия, той е много силен и може да се справи дори с атмосферните условия. Последното улеснява сгъването. В нашето предложение ще намерите по-малки и по-големи градински павилиони, с различни нива на застрояване.

Ако харесвате масивни сгради, които ще заемат стабилно място във вашата градина, сериите Odeon, Pantheon и Grandezza от Blumfeldt със сигурност ще отговорят на вашите очаквания. От друга страна, ако вашата градина е по-малка и търсите обикновена градинска беседка, която ще служи и няма да нарушава усещането за градината, една по-проста Sombra ще бъде добро решение.

Устойчиви на атмосферни влияния

Градинският павилион трябва да издържа на капризите на времето. Дъждът, вятърът или палещото слънце не трябва да са проблем. Ето защо дизайнерите от Blumfeldt избират материали, които се отличават с отлична издръжливост при проектирането на беседки. Нашите беседки и покрития от плат са водоустойчиви и в допълнение са добре устойчиви на UV лъчение.

Благодарение на това е достатъчна случайната поддръжка в началото и края на сезона и можете да сте сигурни, че беседката ще ви служи за дълго време.

Осигурете си поверителност

През горещите летни дни красив бриз под беседката е истинско удоволствие. Ако обаче бавно се забави или времето внезапно се влоши, това не означава непременно автоматичен трансфер отвътре. Беседки с покрития ще ви позволят да затворите цялата беседка за няколко минути и забавлението може да продължи. Беседката, затворена по този начин, може лесно да се нагрее и дори можете да продължите да печете в нея (ако има отвор за дим в покрива).

Понякога просто трябва да ги прикриете

Не са ли градинските павилиони това, което търсите?

Ако трябва да покриете тераса или градински кътчета, може да не ви трябва цяла беседка. Понякога е достатъчна пергола, която не позволява на слънцето да затопли седалките. Ако обаче проблемите ви са по-скоро като чуждите погледи на съседите, страничните тенти ще спрат всички любопитни хора и ще ви дадат уединение.

Търсите ли нещо по-голямо, където да организирате семейни тържества? Разгледайте нашето предложение за парти палатки!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака