Градински маси

Избери
Сортиране по
38 Резултати за "Градински маси"
Филтър и сортиране
Градински маси

Закупуване на градинска маса

Градинските столове са незаменими в зеления рай, но те стават наистина перфектни и уютни само с маса за градината, верандата или балкона. Изборът е впечатляващ. Независимо дали става въпрос за малки или по-големи модели, кръгли или квадратни градински маси, всеки може да намери нещо за себе си. Искате ли градинска маса, която да се сгъва? Можете да купите градинската маса, която ви подхожда най-добре. Това се отнася и за различните материали и цветове.

Градинска маса - незаменима част от мебелите на открито

Една модерна маса не бива да липсва в градината, на верандата или на балкона. В повечето случаи тя е централният елемент. Откритото пространство става уютно. Можете да започнете деня с лежерна закуска на открито или да го завършите вечерта със семейството си. Градинската маса е полезна през целия ден. Съществува широка гама от различни модели. Когато купувате, обръщайте внимание на естетиката, правилния размер, практическата употреба и високото качество.

Градинска маса - различни видове/типове

Ако искате да си купите маса за градината, балкона или вътрешния двор, в онлайн магазина няма да намерите нищо по-добро. С различни модели, като сгъваема или разтегателна маса, можете да изберете подходящия вариант, който да отговаря на вашите нужди и вкусове. Вдъхновете се от онлайн тенденциите:

Градинска разтегателна маса

В зависимост от това колко гости ще посрещате или дали обичате да организирате партита на открито, сгъваемата маса може да е добър вариант. Тя е практична, защото, от една страна, спестява място, а от друга, около нея могат да се поберат много гости. Както подсказва името, можете да увеличите масата с няколко прости стъпки. Тя трябва да е дълга поне 140 см и широка 80 см за шестима души.

Сгъваема градинска маса или странична маса

Ако мястото в градината или на верандата, както и на балкона, е ограничено, освен по-малките квадратни модели, много полезни са и сгъваемите маси, като например кръглата сгъваема маса Burgos, изработена от полиратан. Ако седите заедно в по-малка група, тя може да остане компактна и да спести място. Сгъваемата маса може лесно да се съхранява и транспортира, например за да я вземете със себе си в къмпинга или на езерото. Ако търсите постоянна зона за съхранение, но не разполагате с достатъчно място, подходяща е и малка странична масичка, като например бистро масата Patras Lux с крака на статив като модерна мраморна странична масичка.

Обзавеждане за всекидневна

Все повече хора избират и мебели за всекидневната: ниски градински маси от различни материали се комбинират с удобни мебели за сядане като кресла и столове. Масата Theia е много модерна благодарение на покритието си от полиратан и стъкления плот.

Маси, изработени от различни материали

Полиратанът създава усещане за комфорт. Лесните за поддържане маси са устойчиви на студ и влага. За да се предпазят от ултравиолетовите лъчи, те трябва да се поставят на сенчесто или покрито място за дълго време. Масите от дърво излъчват естественост и топлина. Масите от алуминий и стъкло, като например масата Tenerife, също привличат вниманието. Лекият алуминиев материал, устойчив на корозия и атмосферни влияния, е идеален, ако искате да го носите често. Металните мебели изглеждат елегантно. Тя е лесна за поддръжка, устойчива на атмосферни влияния и може да бъде оставена навън дори през зимата, ако подходящото лакиране гарантира, че градинската маса е устойчива на атмосферни влияния. За да запазите красивия му блясък, съхранявайте го на сухо място през есента и зимата.

Градинска маса - важни характеристики

Изборът на градинска маса зависи от това колко място имате, за какво искате да я използвате и как изглежда вашата градина, тераса или балкон. Асортиментът в онлайн магазина се характеризира със здравина, висока стабилност, устойчивост на атмосферни влияния и непреходен дизайн. Масата може да бъде допълнително защитена от атмосферни влияния с капак. Лято ли е? Предлагат се и луксозни градински маси с вградени охладители за напитки. От друга страна, при студено време отоплителната маса с инфрачервена нагревателна тръба е чудесен модел.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Кои размери са идеални?

За четирима до шестима души масата трябва да е дълга 150 см и широка 70 см. Тук можете да поставите два стола на дългите страни и един на късите страни. За двама души е достатъчна кръгла маса с диаметър от 50 до 60 см. Малка квадратна маса също е идеална. Идеалната височина е 70 см.

Коя форма е подходяща?

Дали масата трябва да е кръгла, правоъгълна или квадратна? Общуването е по-лесно на кръгла или овална градинска маса. Никой не стои начело и всички имат чувство за равенство. Предимството на квадратните маси е, че в по-дългата им версия могат да се настанят повече хора.

Кои функции са практични?

Ако масата трябва да се съхранява лесно, сгъваемата маса е добър избор. Ако често ви посещават гости, трябва да изберете сгъваема маса. Малките странични масички са практично допълнение, например до градински шезлонг, а в някои случаи са подходящи и за масичка на балкона.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака