Радиа с Bluetooth

Неограничено слушане с радио Bluetooth

Bluetooth е цифров радиостандарт за къси разстояния. Това ви позволява да възпроизвеждате съдържание от интернет директно на устройство с Bluetooth чрез вашия смартфон. Bluetooth устройствата се предлагат като слушалки, радиоприемници, стереоуредби или преносими бумбокси. Вместо обемисти аудионосители, като компактдискове, касети или плочи, можете просто да заредите съдържанието с мобилния си телефон и да го възпроизведете с помощта на Bluetooth устройство.

Купете радио с Bluetooth в голям избор

В повечето случаи Bluetooth радиото има и иновативна функция. Вместо старото наземно приемане, DAB или цифровото радио работи чрез сигнал от интернет. Това ви дава много по-голям избор от канали и винаги можете да се наслаждавате на тях без шум и пращене.

Кухненско радио с Bluetooth

Нашите кухненски радиоприемници са малки и компактни, но въпреки това имат отлично качество на звука. Някои модели са проектирани да се монтират под стенен шкаф, ако е необходимо. Това означава, че те не заемат ценно място в малките кухни и са изключително дискретни. Освен това кухненските радиоприемници са капсулирани срещу проникване на влага. Изпаренията от готвенето не могат да повредят чувствителната електроника. Повърхностите са лесни за почистване и издържат на пръскане с почистващ препарат.

Стерео с Bluetooth

Стереосистемата е централният елемент за ползване на мултимедия в дневната. Той може да се свърже с телевизор, така че всеки филм да има отлично качество на звука. С Bluetooth сдвояване можете да се наслаждавате на видеоклипове от YouTube с картина и звук. Стереосистемата с технология Bluetooth е оборудвана и с цифрово радио. Така се открива голям свят от международни цифрови радиостанции, които имат подходяща програма за всеки вкус.

Boombox с Bluetooth

Бумбоксът е модерна версия на старото транзисторно радио. Бумбоксът се предлага като малко, практично устройство до грандиозни размери с вградени транспортни колела. Малките бумбокс кутии са идеални спътници за пикник или на плажа. Големият бумбокс превръща всяко мазе или паркинг в парти зона. Бумбоксът винаги има вградена батерия, която се зарежда чрез USB ключ. Това означава, че те имат неограничен достъп до музика и мултимедия по всяко време и навсякъде.

Кое Bluetooth радио да купя?

Bluetooth радиото е музикалната система в момента. Лесното управление и неограниченият избор на музика, аудиокниги и други аудионосители ви дават максимална свобода на избор. Той се допълва от цифрово радиоприемане, което предлага избор от хиляди станции. Кухненското радио с Bluetooth е идеално за кухнята, банята или балкона. Той е изключително компактен, лесен за почистване и защитен от проникване на влага. Стереосистемата с Bluetooth предлага върховно удоволствие от музиката с неограничен избор във всекидневната. Bluetooth Boombox открива цял свят на цифровата медия в движение.

FAQ

Какъв е обхватът на технологията Bluetooth?

Обхватът на Bluetooth сигналите е ограничен до няколко метра.

Винаги ли се нуждая от достъп до интернет за Bluetooth?

Ако медията е заредена в интегрираната памет на смартфона, тя може да се възпроизвежда и директно чрез Bluetooth радио. Поради това не е необходим достъп до интернет.

Опасни ли са Bluetooth лъчите?

Bluetooth не се предава чрез лъчи, а чрез радиовълни. Те са напълно безвредни. Това е научно доказано.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака