Bluetooth HiFi системи

Избери
Сортиране по
27 Резултати за "Bluetooth HiFi системи"
Филтър и сортиране
Bluetooth HiFi системи

Bluetooth HiFi системи

Bluetooth е стандартът за кратки цифрови радиовръзки. Въпреки това обхватът от няколко метра е достатъчен, за да може системата Bluetooth да осигури неограничен брой мултимедийни файлове за слушане. Необходим ви е само смартфон.

Музика и още от мрежата

Тайната на музикалната система Bluetooth се крие в интернет. Вместо физически аудионосители, като LP плочи, компактдискове или музикални касети, Bluetooth стереосистемата получава своите носители от мрежата. Просто се абонирайте за Spotify, YouTube или Audible на ниска цена и можете да се наслаждавате на почти неограничен достъп до всякакви аудиоматериали. Освен широка гама от музика, това включва аудиокниги, аудиоигри или интересни лекции. Съответните канали предлагат повече, отколкото човек може да чуе за цял живот.

Чудесен избор - купете Bluetooth HiFi система

HiFi системите с Bluetooth се предлагат във всякакви форми. Имате избор:

  • Bluetooth радиостанции

  • Ретро стерео с Bluetooth връзка

  • Стереосистеми за кухнята, банята или балкона

  • Бумбокси за пътуване

  • ...и много други.

Мини системите са идеални за спалнята или детската стая. Въпреки малкия си размер те притежават значителна музикална мощ. Той не само е достатъчно силен, но и не пренебрегва качеството на звука. Така че можете да се насладите в еднаква степен на стимулиращи рок концерти и релаксиращи вечери с класическа музика.

Ретро системите са просто красиви и неподвластни на времето. Предлагат се от семпъл дизайн Bauhaus до пълноразмерен музикален автомат Wurlitzer. Тук можете да се насладите на класически дизайн с модерни технологии.

Стереосистемите за кухнята, банята или балкона са особено защитени от проникване на влага. Благодарение на него можете да се наслаждавате на вълнуващи аудио игри, докато си взимате релаксираща вана или готвите за семейството.

Бумбоксите са практични спътници в движение. Те се зареждат чрез USB връзка и след това осигуряват музика в продължение на много часове. Предлагат се в различни размери. Малкият бумбокс е идеален за плажа или за пикник. С голям бумбокс всеки паркинг може спонтанно да се превърне в парти зона.

Каква Bluetooth музикална система ми е необходима?

HiFi системата с технология Bluetooth предлага минимум технологии с максимум възможности. Манипулацията е много лесна. Необходим ви е само смартфон. За начало е достатъчна минисистема с Bluetooth във всекидневната. Ако често сте в движение, един средно голям бумбокс е добър избор. Носталгиците ще се насладят на ретро стереосистемата. Тези, които вече не искат да се лишават от предимствата на този тип медии, могат да оборудват балкона, кухнята и банята си с Bluetooth система.

FAQ

Винаги ли се изисква интернет връзка за Bluetooth?

Не. Връзката между музикалната система и интерфейса Bluetooth се осъществява чрез цифрово радио. Необходим ви е обаче смартфон, на който се съхраняват мултимедийните файлове. Освен това всяка стереосистема с технология Bluetooth има и USB порт за свързване на ключ или смартфон.

Опасна ли е технологията Bluetooth?

Bluetooth е слаб радиосигнал с обхват само няколко метра. Това го прави напълно безопасен.

Може ли съседът ми да се свърже с моя Bluetooth източник?

Днес вече не е възможно да се свържете с чужд източник на Bluetooth. Най-новата версия на стандарта е добре защитена срещу неоторизиран достъп. Това предотвратява достъпа на съседи и други лица до вашата система.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака