Кошница
Вашата количка в момента е празна

Котлони

Избери

Котлони

В нашата гама от домашни кухненски уреди можете да намерите качествени котлони от марката Klarstein. Предлагаме керамични или индукционни котлони. Нашите керамични котлони за готвене се контролират лесно просто докосване. Просто ги включете в кухнята си и започнете да приготвяте храна.

За вашата безопасност ще се погрижи сензора за автоматично изключване, защита от прегряване, разпознаване на съд за готвене и родителски контрол. Керамичните котлони съчетават технологичните иновации с луксозния им вид. Придайте нов блясък във Вашата кухня. Керамичният котлон ви убеждава с черна, лесна за поддръжка повърхност. Без проблем се вписват в модерната и класическа кухня.

Марката Klarstein обхваща портфолио от модерни продукти за всяко жилище. Качеството, надеждността и дългия живот на продуктите са абсолютна гаранция за удовлетвореност. Обновявате ли своята кухня? Разгледайте гамата от различни уреди за вашето домакинство. Например може да се интересувате от фурни за печене, които вървят ръка за ръка с кухненски абсорбатор. Новата миялна машина ще улесни работата ви.

Индукционният котлон за готвене съчетава иновации с луксозен външен вид. Индукционното готвене е безопасно и спестява енергия, тъй като топлината се генерира от осцилационна енергия директно в съда за готвене. Индукционната система също е контролирана от допир и можете дори да я програмирате. Пренесете готвенето до ново ниво с нов котлон за вашата кухня.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака