Безжични Headset

Безжичните микрофони на нашите марки Malone или Auna ви позволяват не само да изпълнявате уверено без ограничения, но и да взаимодействате с аудиторията. За тази цел те са оборудвани с икономична технология, която осигурява безпроблемна употреба без неприятно прекъсване. Изберете своя фаворит от широкия спектър в electronic-star още днес.

Не е нужно дори да се притеснявате, ако слушалките са свързани. Изходите на Jack и XLR улесняват свързването с разнообразно аудио оборудване. В допълнение, обхватът до няколко десетки метра ще бъде оценен при изпълнения на сцена или подиум. Освен това нашите микрофони работят на различни честоти, така че няма да има проблем за вас с два високоговорителя или връзка с говорещи аудитории.

 

Можете да намерите микрофони в нашия електронен магазин, които изпращаме заедно с преносим куфар с предпазна подложка. Безопасно и удобно прехвърляте цялото съдържание от точка А до точка Б. Например, ако търсите мощни системи високоговорители, ние също така разполагаме с устройства за вас с висококачествени констукции и бърз монтаж. Ще ви бъде полезно и при трансфери между събития.

Независимо дали искате да организирате технически събития като репетиции или семинари, винаги можете да разчитате на нашия звук и осветление. Балансираните звукови свойства на нашите активни или пасивни високоговорители са подходящи за събития от различен характер. Уверете се със собствените си уши, че звуковата техника от electronic-star доставя превъзходен звук!

 

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака