Кошница
Вашата количка в момента е празна
Градина
Избери
  • Страница 1 / 10
  • Страница 1 / 10

Градина

 Направете вашата градина оазис на мира. Удобните градински люлки или шезлонги на Blumfeldt доставят удоволствието от почивката Ви. В случай на лошо време ще оцените подслона под беседка или градински навес. Богатата оферта за electronic-star ще се хареса на всички.

Ако искате да печете на грил, не забравяйте да разгледате нашите грилове и опушватели. Голям избор от електрически и мултифункционални грилове или ароматни котлим които ще се харесат на гостите и цялото семейство. Тук ще намерите качествени продукти с висока производителност и достатъчно пространство за съхранение за външно и вътрешно ползване.

Нашата градинска техника ще ви спести не само време и енергия, но и пари. Докато роботизираната косачка придава на вашата морава перфектната форма, автоматичната напоителна система се грижи за свежестта на градината. Улеснявайте грижата за вида на екстериора, като изберете удобен интелигентен помощник.

Търсите градинско осветление? Ние предлагаме открити слънчеви лампи с екологична технология. Можете също да създадете подходяща атмосфера чрез декорация под формата на атрактивни градински фонтани или саксии за цветя. Украсете пространството в градината по ваш вкус!