Футбол на маса

Избери
Сортиране по
9 Резултати за "Футбол на маса"
Филтър и сортиране
Футбол на маса

Футбол на маса - екшън игра за спортни предизвикателства и разговори между съмишленици

Тя в никакъв случай не се използва само по време на Европейското първенство или Световната купа, а е търсена от футболните фенове през цялата година: масата за футбол е идеална за социални салони и е отличен избор за домашната хоби стая. За да ви помогнем да се състезавате с други играчи, предлагаме голям избор от маси за тенис на маса в нашия онлайн магазин. Сега можете да се запознаете с многобройните характеристики на масата за джаги и ще ви предложим ръководство за това, върху какво можете да се съсредоточите при избора на правилната маса.

Футболът на маса - пример за спортна компетентност, умения и точен инстинкт

Футболът на маса обединява хора с еднакви спортни интереси и предлага занимание за свободното време, което няма да искате да пропуснете скоро. На масата можете да покажете колко бързо можете да реагирате на действията на съотборника си и колко сте координирани. За да се впуснете наистина в играта, трябва да използвате цялото си тяло - освен че се забавлявате, тренирате различни мускулни групи. Важно е да можете да стоите изправени на масата, за да не се свличате излишно напред в горната част на тялото. Използвате идеална изходна позиция за стойка, която е удобна и същевременно ви позволява възможно най-голяма свобода на движение.

Купете футбол на маса - различни модели маси за максимално забавление с футбол на маса

Класическата маса за джаги е правоъгълна маса с форма на кутия. Фигурите за игра са подредени върху колоните. Четирите крака осигуряват стабилност на масата. В допълнение към моделите с прави крака можете да изберете и леко разширен вариант. Други версии имат ножични крака. Когато не се използват, те могат да се сгъват и да се съхраняват, като се пести място. Дали трябва да бъде футболна маса, изработена от елегантно дърво, или предпочитате изключително издръжлива пластмасова версия? Можете също така да избирате между различни дизайни - например черни или бели маси за тенис на маса - и модели с LED осветление за по-добра атмосфера.

Закупуване на футболна маса - Кой модел е правилният?

Благодарение на големия избор в нашия онлайн магазин изборът на подходяща маса не е лесен. Цените ли традиционните игри и искате ли да сърфирате на вълната на ретро фузбола? В този случай ви препоръчваме дървена маса с четири прави крака - модел, който се е използвал за една или две страстни игри още през 30-те години на миналия век. Искате модел за стая за почивка на вашата компания, който не изисква поддръжка? Пластмасовият вариант е универсален и лесен за почистване. За игралните зали, баровете и хотелите подходящ избор е сценичен модел с цветно LED осветление.

Изключителен избор сред масите за футбол на маса - футбол на маса или въздушен хокей?

В допълнение към класическия футбол на маса въздушният хокей вече набира все повече ентусиазирани почитатели. Можете да закупите масата за игра 4 в 1 от нашия онлайн магазин. Благодарение на електрическия вентилатор можете да играете истински хокей с тази маса в допълнение към футбола на маса. Такава маса е многофункционална и предлага на вас и вашите приятели още по-голямо разнообразие.

Разгледайте нашия онлайн магазин, за да откриете любимата си игра за футбол на маса и да я получите с удобна доставка до дома си!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака