Билярдни маси

Купете маса за билярд от Elektronic Star и прекарвайте свободното си време оптимално

Изящен филц, полирани топки и елегантни щеки: билярдът е игра, която от векове очарова хора от всички възрасти и се играе професионално в безброй клубове и лиги. Ако искате да тренирате на спокойствие или да играете редовно с приятели, можете да си купите собствена билярдна маса. Билярдните маси се предлагат не само в класическите дължини от 7 и 8 фута. Също така сгъваемите версии, масите "4 в 1" и малките размери на масите предлагат оптимално забавление - дори ако нямате място за отделна билярдна стая у дома.

Какви видове билярд познаваме?

Съществуват поне седем различни варианта на играта билярд, за които има различни набори от правила и индивидуални споразумения. Най-често играният вариант е билярд. Снукърът и каром билярдът също се смятат за популярни форми. При последните два вида игри обаче се използват различни маси, например масата за снукър е традиционно по-голяма, а кошовете - по-малки. На масата за каром билярд няма кошове, играе се само с три топки и билярд.

Закупуване на маса за билярд от Riley: качество и гъвкавост

Тези, които играят билярд предимно като хоби, могат да играят билярд и снукър на една и съща маса и не се нуждаят от две отделни маси. С FS-6 Riley предлага компактна и сгъваема билярдна маса и за двата варианта на игра. Масата е дълга 6 фута (приблизително 183 см) и се сгъва, когато не се използва, за да се спести място. За разнообразяване на хоби стаята са включени и табло за стрелички и прикачваща се маса за тенис на маса.

Билярдната маса FSPW-6 на Riley също е сгъваема, но все още е с много високо качество. С няколко лесни стъпки тя се превръща в стабилна маса за билярд и снукър. 6-футовата билярдна маса ISD1055, също от Riley, не е сгъваема, но може да се превърне в маса за писане или хранене. Голямото предимство на този вариант е, че билярдната маса съчетава стабилността на традиционния модел с гъвкавостта на сгъваемата маса.

Riley прилага концепцията за мултифункционалност и при своята билярдна маса "4 в 1". Единадесет игри могат да се играят на четири различни повърхности. Тези игри включват футбол на маса, тенис на маса, боулинг и, благодарение на електрическия вентилатор, екшън играта на въздушен хокей.

Стабилен и голям: чист билярд на маса за билярд с размери 7 или 8 фута

Ако редовно играете билярд и разполагате с достатъчно пространство, препоръчваме ви голяма, свободностояща маса за билярд. Производителят oneConcept предлага например модела Brighton с червено платно. Вътрешното връщане на топката улеснява изваждането ѝ, а фурнирът от черешово дърво придава на масата елегантен и качествен вид. Моделът се предлага алтернативно със зелено платно и фурнир от тъмен орех. При модела Leeds производителят е подготвил още по-голяма маса. Масата с размери 8 фута е с приблизителни размери 132 × 244 см.

Сгъваема или не? Голяма или малка маса за билярд? Кой е правилният модел?

Коя маса за билярд е най-подходяща за каква цел зависи основно от два фактора: амбициите на играчите и наличното пространство. Препоръчва се 6-футова сгъваема маса за деца и обикновени игри. Предимството на сгъваемите варианти е, че могат да се съхраняват без да заемат много място. Ако обаче играете билярд редовно и искате постоянно да развивате уменията си, трябва да изберете солидна маса. След като бъде закупена, тя предлага равна, стабилна повърхност за игра и - благодарение на собственото си тегло - висока стабилност. Алтернативата е фиксирана маса, която може да се използва като маса за хранене или писалище. Но бъдете внимателни. Ако някоя напитка се преобърне върху масата, тя може да повреди платното, а в най-лошия случай - дървото на масата за билярд.

Всички маси за билярд, предлагани в онлайн магазина на Elektronic Star, са идеални за хоби стаи и мазета - независимо дали масата за билярд ще запълва следобедите на децата, ще служи като зона за състезания за гостите на парти или ще подпомага обучението на нови играчи на билярд. За играчите, които искат да създадат първата си стая за билярд, най-подходящи са големите модели на Riley и oneConcept. Предлаганите билярдни маси са предварително сглобени и лесни за монтаж. Обикновено ролката, топките и аксесоарите са включени в доставката. Нищо не пречи на първата игра веднага след изграждането!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака