Саксии

Избери
Сортиране по
27 Резултати за "Саксии"
Филтър и сортиране

Саксии

Да, можете да оставите растенията в градината да растат свободно и да ги засадите направо в почвата. И в по-голямата част от случаите, от дървета до многогодишни растения и алпинеуми, това е най-доброто решение. Но дори и в градината саксиите за цветя имат своето място. От една страна, те са функционална декорация, която прекъсва чистата зеленина и цвета на градината с нещо, създадено от човека, а от друга ... те са много практични!

Градина за временни растения

Не всички растения в градината трябва да имат здраво място в земята! Дори вашата градина в по-студени райони може да се превърне в екзотичен рай през лятото със саксиите за цветя Blumfeldt. Просто преместете растенията, които не се справят най-добре през зимата на закрито или в зимната градина в края на есента - и благодарение на правилните саксии, тази задача ще бъде лесна.

Отглеждайте собствена храна в повдигнати легла

Каква градина, би ви била от по-голяма полза. Пресните билки, домати или дори тикви са растения, които лесно се отглеждат и дори малко пространство в градината ви е достатъчно за богата реколта. Една или две повдигнати цветни лехи и няколко саксии ще ви осигурят вкусни домашни зеленчуци с много малко количество работа и в същото време не е нужно да се отказвате от декоративната си градина. Нашите модерни повдигнати цветни лехи ще се поберат и ще обогатят всяка градина с дизайна си.

Освен това в нашето предложение ще намерите висящи саксии за цветя с подпорни конструкции, които са идеални за отглеждане на катерещи растения или растения, нуждаещи се от подкрепа.

Външни и вътрешни саксии за цветя

Намерихте ли в нашето предложение саксия за цветя, която да ви пасне точно в градината или интериора? Преди да направите окончателния избор, уверете се, че е подходяща за средата, в която искате да я поставите. Нашите саксии за цветя на открито обикновено са устойчиви на замръзване, така че можете да имате и трайни насаждения в тях, които ще останат в градината през цялата година.

Имате ли всичко за цъфтяща градина?

За цъфтящи цветни лехи или полезна градина, пълна със зеленчуци, подходящите саксии за цветя и повдигнатите цветни лехи са само началото. Отървете се от ненужните тревоги с нашите системи за автоматично поливане и напояване със слънчева енергия. Защитете растенията си и отглеждайте разсад безопасно или започнете да засаждате много по-рано благодарение на отглеждането в грол боксове, които поддържат растенията топли, от марули до малки дървета.

И въпреки че в градината винаги има работа като в църква, добавянето на няколко инструмента за отпускане и упражнения не може да ви навреди. Зарадвайте децата си и в същото време вземете инструмент за страхотно кардио упражнение с градински батут.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака