Керамични котлони

Избери
Сортиране по
24 Резултати за "Керамични котлони"
Филтър и сортиране
Керамични котлони

Купете керамичен плот онлайн - висококачествени модели с атрактивен дизайн

При избора на плот за готварска печка или на преносим плот е важен начинът, по който плотът може да се управлява. Ако не искате да използвате газ, можете да си купите керамичен плот и да приготвяте ястия на ток. Готварският плот Ceran е подходящ и за мобилна употреба при много дейности на открито. Тук ще разберете какви са предимствата на керамичните котлони и как да изберете правилния керамичен плот.

Функции на керамичните плотове - ето какво се крие зад модерното решение за плотове

Керамичният плот е известен още като керамичен плот Ceran. Той е комбинация от стъкло и поликристални елементи. Schott - известен производител на стъклокерамични плотове - получава правото да използва Ceran. В нашия онлайн магазин можете да поръчате керамични котлони изключително от производители като Klarstein.

Керамичен плот с широк набор от мощни функции

Стъклокерамичните плотове се предлагат с 2 до 5 повърхности. Плотовете Duo имат компактен формат. С повече повърхности за готвене целият дизайн обикновено е квадратен и се вписва идеално в класическа електрическа печка. Някои версии включват защита от прегряване и функция за автоматично изключване. Ако котлонът стане прекалено горещ, керамичният плот ще се изключи автоматично. По-малките керамични плотове са с мощност приблизително 2400 W. Има керамични плотове с мощност до 6500 W. Има плотове със средна мощност приблизително 3500 W. Можете също така да изберете стъклокерамичен плот с въртящо се управление или със сензорен панел. Благодарение на вградения в модела таймер можете да си спестите отделното настройване на часовника.

Закупуване на керамичен плот - идеалният избор

Търсите мощно решение, което може да загрява 5 тенджери едновременно? Подходящ пример е вграден плот за кухненска печка. Ако искате да затопляте храна само в градинската къща или на къмпинг, можете да изберете дуо модел. Вариантите с много плосък и прав дизайн са особено лесни за почистване. Неутралните цветове, като например черното, са подходящи за всяка кухня. Ако обаче търсите необичаен керамичен плот, можете да си купите модел в бяло или сребристо.

Разгледайте нашата отлична колекция от керамични плотове и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как може да се разграничи керамиката от стъклокерамиката?

Ceran е стъклокерамика със собствена марка. Зад него стои производителят Schott. Марката е регистрирана, защитена и следователно не може да се използва за друга стъклокерамика.

Кои тенджери и тигани могат да се използват за приготвяне на храна върху керамичен плот?

За разлика от индукционните котлони, на керамичен плот можете да използвате всеки наличен в търговската мрежа неиндукционен съд или тиган. Поради това стъклокерамичните плотове са идеални и за модернизиране.

Как да разберете дали керамичните котлони са все още горещи?

Когато плотът работи, под повърхността се виждат червени пръстени. Иновативните модели показват кога котлонът все още не е достатъчно хладен.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака