Модерни абсорбатори

Избери
Сортиране по
9 Резултати за "Модерни абсорбатори"
Филтър и сортиране
Модерни абсорбатори

Абсорбаторът е един от онези кухненски уреди, които се забелязват веднага. Те заемат много място, също така са на нивото на очите и лежат директно над централната част на всяка кухня - плота. Затова е важно техният дизайн да пасва и да допълва атмосферата на кухнята.

В тази категория ще намерите модерни абсорбатори от всякакъв вид - коминен, островен и с издърпване. Две неща обаче имат общо: модерен или футуристичен дизайн и качеството на марката Klarstein.

Модерни материали за модерни кухни

Всички наши модерни абсорбатори са изработени от качествени материали, които се използват и в професионални операции. Основните компоненти винаги са изработени от стъкло и метал - материали, които лесно се почистват и поддържат чисти.

В допълнение към тях, обаче, можете да намерите иновативни елементи в някои, като повърхност за записване с тебешир, благодарение на която може да добавите такова „скучно“ парче кухненско оборудване като абсорбатора на вашата кухня и малко игривост. Или LED RGB подсветка с широка гама от цветове, която ще промени настроението във вашата кухня с натискането на бутон.

Островни, настенни и с комин

Традиционна кухня или американски остров - и двете могат да бъдат съвременни. Модерни, както и ретро абсорбатори могат да бъдат намерени във всеки дизайн: окачване, настенни и с приставка. Същото важи и за начина, по който премахват нежеланите миризми и изпарения. Независимо дали чрез рециркулация на въздуха или чрез висококачествени филтри с активен въглен.

Разчитайте на автоматичен режим

Модерна кухня без модерни удобства? Това би било нелепо. Задайте абсорбатора си в автоматичен режим, който ще изключи абсорбатора след няколко минути, когато въздухът бъде пречистен. Или го дръжте в ръцете си и го изключете дистанционно с помощта на дистанционното управление.

Освен това можете да контролирате абсорбатора с набор от сензорни бутони, които са лесно миещи се и не улавят мръсотия и прах.

Време ли е за ретро?

Вашата кухня от другата страна на века ли е? Ако търсите нещо ретро, нашите ретро абсорбатори ще ви осигурят всички удобства на 21 век с дизайн, който се вписва във вашата кухня.

И ако по някаква причина не можете да имате абсорбатор в кухнята си? Пречиствател или обезвлажнители могат да ви помогнат да поддържате кухнята си чиста и здрава. Въпреки че не са директно над плота, те са преносими и подлежащи на прибиране - така че можете да ги заключите в шкафа по всяко време, ако не готвите.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака