Машини за кисели млека

Избери
Сортиране по
12 Резултати за "Машини за кисели млека"
Филтър и сортиране
Машини за кисели млека

Уред за приготвяне на кисело мляко - направете сами вкусно и здравословно кисело мляко

С уреда за приготвяне на кисело мляко можете да дадете воля на собствената си креативност в домашната кухня и едновременно с това да намалите пластмасовите отпадъци. Благодарение на простата процедура ""направи си сам"" можете да приготвите сутрешното си кисело мляко или десерт точно както ви харесва - само с няколко или дори с няколко съставки. Особено практично: като правило можете да използвате машините за кисело мляко и за други цели, например за приготвяне на собствен сладолед, тъй като принципът е същият, с изключение на охлаждането.

Това са разликите, които трябва да знаете, когато купувате уред за приготвяне на кисело мляко

Електрическите машини за кисело мляко не са магьосничество. Точно обратното, защото приготвянето на собствено кисело мляко не отнема много време, нито е особено сложно. Необходими са ви само съставките и подходящият уред, който можете да закупите онлайн и да получите до дома си.

Съществуват модели със или без щепсел за електрическата мрежа. Ако искате да използвате уреда само в кухнята у дома, разумно е да изберете уред с щепсел за електрическата мрежа. Освен това различните производители на кисело мляко се различават по своя капацитет. Можете да разделите един прост пълнеж на няколко малки буркана или да работите само с един голям буркан. Във втория случай трябва сами да напълните готовото кисело мляко и можете да бъдете малко по-гъвкави по отношение на вкуса.

Ако търсите уред за приготвяне на кисело мляко, какво още трябва да търсите?

Уредът за приготвяне на кисело мляко може активно да ви подпомага и облекчава със своите функции. В случая с производството на кисело мляко това е свързано най-вече с времето за приготвяне. Обикновено от напълването на съставките до готовото кисело мляко минават около осем до дванадесет часа. Това зависи от вашия вкус, тъй като времето на приготвяне определя дали киселото мляко е с ниска или висока киселинност, а също така можете да определите и неговата консистенция. Вграденият таймер или автоматичното изключване са предимство в това отношение, тъй като можете просто да оставите киселото мляко да зрее през нощта - след това уредът ще се изключи сам според зададеното време, за да не повлияе неблагоприятно на консистенцията на киселото мляко.

DIY кисело мляко успява с качествена машина за кисело мляко

Винаги спазвайте инструкциите на производителя на устройството. На повечето уреди са отпечатани скали, които ви помагат да въведете съставките и времето за зреене. Това зависи например и от това дали използвате пълномаслено или нискомаслено мляко. Ако искате да използвате много съставки, трябва да се уверите, че съдът е достатъчно голям. Малките уреди понякога не разполагат с необходимото пространство за много съставки. Най-добре е още сега да разгледате нашата гама от качествени уреди - тогава няма да сте далеч от киселото мляко и сладоледа!

FAQ

Как да почистите машината за кисело мляко?

Спазвайте инструкциите на производителя! Разбира се, винаги трябва първо да изключвате устройството от източника на захранване. Повечето уреди могат да се мият в съдомиялна машина, така че можете просто да ги поставите в съдомиялната машина.

Какъв размер уред за приготвяне на кисело мляко да купя?

За малки домакинства са достатъчни порционни контейнери с обем от 150 до 200 мл. За по-големите домакинства са за предпочитане големи съдове с вместимост от един до два литра - в тях могат да се поберат повече съставки.

Какво ви е необходимо, за да си приготвите кисело мляко?

Освен подходящото оборудване са ви необходими само закваска за кисело мляко и мляко. И, разбира се, съставките за вкуса, който искате да има вашето кисело мляко.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака