Аксесоари за дома

Избери
Сортиране по
20 Резултати за "Аксесоари за дома"
Филтър и сортиране

Аксесоари за дома

В офертите на electronic-star ще намерите принадлежности за дома, които са не само практични, но и привлекателни. Търсите подходящи мебели като столове, дивани или кутии за бижута? Избирате от различни стилове - от ретро до модерни. Ние също така подчертаваме високото качество на столовете, така че да можете спокойно да си почивате и да се отпуснете след натоварен ден. 

Чували ли сте за стикери за стена? Когато подреждате интериора, можете да се вдъхновите и да съживите стаята с наша помощ! Освен това те са направени от безопасен за здравето материал, независимо дали става въпрос за разполагане в детска стая или хол. Поддръжката на самозалепващите стикери за декорация е много проста - просто ги избършете с влажна кърпа. 

 

Искате ли да имате текущата прогноза на времето винаги на близо? В този случай ще оцените нашите метеорологични станции, благодарение на които ще получите обща информация за всички подходящи измервания, предупреждения и прогнози. Можете също да наблюдавате дома и имуществото си, независимо къде се намирате. Предлагаме охранителни камери, контролирани от лесно управлявано приложение, чрез вашия смартфон или таблет. 

Трябва ли да отделяте битовите отпадъци във вашето домакинство? Сортирането на боклука може да бъде доста лесно и удобно. Нашите многокомпонентни кошове за отпадъци подпомагат рециклирането на различни отпадъчни продукти. Тяхната конструкция е направена от висококачествена неръждаема стомана и има пластмасова основа, която не драска пода. Убедете се във факта, че сортирането на отпадъците е като детска играчка.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака