Пликове с тежести

Тренировъчна торба

Изискванията към фитнес уредите са високи. В идеалния случай те дават възможност за много упражнения както на закрито, така и на открито. Освен това те трябва да са достъпни. Всичко това се отнася и за тренировъчната торба. Това позволява тренировката да бъде проектирана функционално. Координационните умения също се подобряват. Свободният пълнеж и постоянно променящите се центрове на тежестта предлагат определени предимства.

Силова тренировка с тренировъчна торба - ефективна тренировка за сила и издръжливост

Тренировъчната торба внася много разнообразие в тренировката и помага за увеличаване на силата и издръжливостта. Така че можете да тренирате където и когато пожелаете. Устойчивите на разкъсване дръжки с покритие от пяна позволяват например широк спектър от упражнения:

  • пазари
  • люлки
  • игрища

Тя може да се използва за засилване на кондиционните упражнения, като например скокове или клекове. И накрая, почти няма упражнение, при което тренировъчната торба да не може да се използва. Една обикновена чанта се превръща в универсален тренировъчен инструмент за перфектна тренировка на цялото тяло.

Тренировъчна торба 10 кг

Както показва теглото, торбичката Powerbag 10 кг е пълна с 10-килограмова смес: тя се състои от пясък и конци. Подплатата от пяна запазва формата и поглъща ударите.

Тренировъчна торба 20 кг

Торбата Powerbag 20 кг също е изработена от пясък и конци, но сместа тежи 20 кг. По този начин можете да регулирате теглото според изискванията за тренировка и нивото на физическа подготовка. Торбата Power Bag може да се пълни и с вода. Благодарение на многото възможни варианти те могат да бъдат включени във всеки тренировъчен план, независимо дали сте начинаещ, или фитнес професионалист. Торбата Power Bag с тегло 10 кг е подходяща за начинаещи, а чантата с тегло 20 кг - за професионалисти. Благодарение на различните класове тегло всеки може да намери подходящото ниво на натоварване.

Предимства на тренировките с Power Bag

Докато обикновените тежести, като например гиричките за една ръка или дългите гирички, са твърди, Powerbag убеждава със своята гъвкавост благодарение на свободния си пълнеж. При преместването на пълнителя тялото е принудено постоянно да поддържа равновесие и да компенсира движенията на пясъка. По този начин се тренират и мускулите. Упражненията с Power Bags са много динамични. Особено мускулите на торса могат да бъдат подсилени по-добре, отколкото с дъмбели. Накрая, но не на последно място, всички мускули се разтягат. Редовните тренировки са полезни и за пръстите и предмишниците. За разлика от упражненията с дъмбели, дръжките и примките позволяват изключително ефективни и креативни движения. Изгарянето на мазнините също се стимулира ефективно. Рискът от нараняване е сравнително по-малък поради гъвкавите материали за пълнене.

Купете тренировъчна торба

Независимо дали сте у дома, в градината или в парка, Power bag предлага разнообразна, ефективна и независима от мястото тренировка за повишаване на силата и издръжливостта. Може да се използва за различни упражнения, като например дрънкане, люлеене, бутане и повдигане. Дръжките, с които са оборудвани чантите, осигуряват перфектен захват и ви позволяват да разнообразявате тренировките си. Пълнената с пясък торба се предлага в различни теглови класове. По този начин можете да адаптирате обучението си според нуждите. Други тренировъчни торби са пълни с течност, например вода, за да могат да се използват различни настройки на натоварването. Чрез разнообразни движения може да се тренира балансът на тялото, мускулите и особено стабилността на трупа.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака