Кошове за отпадъци

Избери
Сортиране по
29 Резултати за "Кошове за отпадъци"
Филтър и сортиране

Кошове за отпадъци

Mülleimer günstig online kaufen

Търсите ли контейнер за кухненски отпадъци, за да подобрите екологичното си сортиране на отпадъците? Изборът на модели е огромен - проследяването им е предизвикателство. Ще се радваме да ви помогнем да намерите подходящ екземпляр. В нашия онлайн магазин има много дизайни. Следващият преглед ще ви даде малко ръководство за пазаруване.

Bin 2-кратен, 3-кратен или единичен модел? - Преглед на версиите

Когато купувате кошче за отпадъци, преди всичко се съсредоточете върху вида на отпадъците. Защото: кошчето за отпадъци се предлага с 3 отделения, 2 отделения или едно отделение. В допълнение към кошницата за педали в пейзажен формат с индивидуално свалящи се кошници можете да изберете и практичната сензорна кошница. От друга страна, други системи за отпадъци могат да се отварят по диагонал напред. В някои версии типът на кофата е обозначен с цветен педал. Други имат цветен символ или са семпли на външен вид с лъскави контрастни елементи. Ще намерите и модели с дръжка на корпуса и модели с различен капацитет.

Универсална употреба - кошчета за отпадъци за кухнята, офиса, дома и градината

Нашите тави - налични в двукамерен, трикамерен или еднокамерен дизайн - са оборудвани с отлично уплътняващ капак или система за затваряне. Така се предотвратява изпускането на неприятни миризми, а кофата може да се постави и извън кухнята. Обикновените модели изглеждат добре в офиса. Не се препоръчва изхвърлянето на остатъци от храна в компоста поради възможна инвазия от плъхове. Ето защо кошчето за боклук с тройна система е идеално за зелената идилия. Освен това моделите, които можете да поръчате в нашия магазин, имат здрав корпус, защитен от корозия. Те са устойчиви на надраскване и издържат добре на тежки условия.

Наръчник на купувача за кофи за боклук - как да изхвърляте отпадъците правилно и професионално

Дали ще бъде висока или напречна, зависи най-вече от наличното пространство. Кошницата със сензори изглежда престижно в корпоративен офис. Ако предпочитате тиха среда, можете да изберете кофа с капак, който се затваря безшумно. По този начин партньорът или детето в съседната спалня не се събужда заради разделянето на отпадъците.

По-специално пластмасовите опаковки често се натрупват в големи количества. Затова кофата с вместимост до 72 литра е подходяща за семейство. Изберете среден размер с вместимост от 45 до 54 литра. Моделите с неплъзгащи се педали ще ви предпазят от подхлъзване на нещо точно преди да го изхвърлите. Освен това можете да контролирате такъв екземпляр с пълни ръце. Поръчайте желаното от вас копие в нашия онлайн магазин!

Често задавани въпроси за одеялата за кошовете

Кой кош е лесен за употреба?

Често имате пълни ръце с изхвърляне на отпадъци. В допълнение към таблата с педали се предлагат и модели с функция за натискане. Например, те могат да се отварят и затварят с коляното.

Кое е по-целесъобразно: контейнери за 2 или 3 сортировки?

В случай на пластмаси и биопълнители обикновено са достатъчни два контейнера. Ако искате да изхвърляте и остатъчни отпадъци, можете да използвате контейнера Trio.

Кой материал е най-подходящ за контейнер за кухненски отпадъци?

Кухнята често е влажна среда. Защитените от корозия материали, като неръждаемата стомана, са отлично решение за контейнери за отпадъци.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака