Сокоизтисквачки

Избери
Сортиране по
7 Резултати за "Сокоизтисквачки"
Филтър и сортиране

Сокоизтисквачки

Търсите нова сокоизстисквачка за Вашия дом? В асортиментът на electronic-star ще намерите висококачествени сокоизстисквачки за плодове и зеленчуци, които ще запазят плодовите и зеленчукови сокове у дома. Започнете да живеете по-здравословно като си купите нова плодова преса. Забравете сладките напитки и добавете по-здравословна алтернатива за Вашата диета.

Предлагаме Ви голям избор от цитрусови преси и преси за плодове и зеленчуци. Благодарение на екстрактора за направата на портокалов сок и други цитруси, ще имате натурален прием на витамин в ръцете си. С просто натискане на лоста ще имате вкусен сок от грейпфрут, лайм или лимон. Можете да го направите напълно просто и без усилие.

Можете да намерите преси за плодове и зеленчуци от нашите марки OneConcept и Klarstein. Сок от прясно узрели плодове от Вашата градина без варене и допълнителни преработки. Направете вкусен сок от ябълка, ягода или череша. Нашите сокоизстисквачки са много добри и можете да се справите с тях без никакви проблеми.

Имате ли нужда от блендиране на други храни от плодове и зеленчуци? Можете да използвате и нашите мощни многофункционални миксери. Можете да избирате измежду различни вертикални или настолни блендери, а благодарение на нас можете да научите и как да правите чудесни напитки. Започнете да живеете по-здравословно с уреди от електронния магазин на electronic-star.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака