Трамплини

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Трамплини"
Филтър и сортиране
Трамплини

Скача ли из ума ви идеята да си вземете батут? Фитнес батутите стават все по-популярни, тъй като е доказано, че подобряват физическото и психическото здраве. Ако имате голяма градина, можете да изберете по-голям батут. По-малките модели ще се поберат удобно в апартаментите. Изберете от нашата изключителна марка Klarfit и забавлението както за деца, така и за възрастни е гарантирано!

Преди да закупите батут, препоръчваме да измерите мястото, където искате да го поставите. Най-подходящите често са кръгли или правоъгълни батути. Трябва също да се има предвид, че най-малко 1 метър пространство трябва да остане свободно по периметъра на батута от съображения за безопасност. Най-безопасните винаги са батутите със защитна мрежа, особено когато става дума за градински батути.

Батутите също се отличават със своя капацитет на натоварване. Важно е да имате в предвид дали само деца или възрастни ще използват батута. Той може да помогне на децата да укрепят гръбнака и да се отърват от лошите си навици на продължително седене. На свой ред, тя помага на възрастните да подобрят своята форма, да изгорят ненужните мазнини и да укрепят цялото тяло. Направете стъпка към своята желана фигура още днес!

Тренажорите също така са подходящи за ежедневни тренировки. Тичането или ходенето по бягащи пътеки осигурява редовно движение и ви държи във форма през цялата година. В същото време елиптичните тренажори ви позволяват да укрепите ръцете и краката си. Гребните тренажори ще ви помогнат с подобряване на вашата издръжливост с минимално изискване за пространство. Ще намерите пълната оферта за всички любители на енергичния живот в нашата фитнес и спортна секция.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака