Дартс мишени

Избери
Сортиране по
13 Резултати за "Дартс мишени"
Филтър и сортиране
Дартс мишени

Мишени за стрелички

Дартсът е много популярен. Нищо чудно, защото той осигурява забавление и е повод за весели социални вечери. Стреличките с мек връх позволяват употреба на закрито. Така че можете да се наслаждавате на игра на дартс на закрито, без да се притеснявате, че ще повредите стените или мебелите. В магазина ще откриете голям избор от модерни дартс и машини за дартс. Прочетете за различните варианти и за какво трябва да внимавате, когато искате да си купите мишена за стрелички.

Купете машини за стрелички - чудесен избор за всеки

Дартсът се е играел в кръчмата, но с течение на времето става все по-популярен. Затова не е изненадващо, че много хора биха искали да имат електронен дартс у дома. Моделите непрекъснато се развиват през годините. Игрите с много варианти осигуряват много забавление и разнообразие, например:

  • отброяване на 301, 501 или 701
  • крикет
  • шанхай

Със 70 варианта винаги можете да ги персонализирате според предпочитанията си. Броят им варира в зависимост от модела. Например мишената Dartor съдържа 26 различни игри с повече от 70 варианта, а мишената Masterdarter - 38 игри и 211 варианта. Възможният брой участници също варира. Например, могат да играят до 8 или 16 играчи. Специална функция: ако нямате съотборници, мишената за стрелички предлага виртуален противник. За да можете да започнете веднага, ще получите и необходимите аксесоари, като стрелички, ескадрили и резервни накрайници.

Електронни мишени за стрелички - предимства

Вграденият компютър за игра на дартс удобно отчита точките благодарение на сензори и можете да ги прочетете на LED дисплея. Много е досадно да записвате точките след всяко хвърляне на всички играчи и да ги броите. Модерната мишена за стрелички ще го направи за вас. Освен резултата, тя показва и кой е следващият играч и колко хвърляния са останали до края на текущата игра. Съвременните модели имат държачи за стрелички и вратички, които предпазват мишената от прах и замърсяване, когато не се използва. Затова си струва да разгледате по-отблизо отделните продукти и да ги сравните. Модерната мишена за стрелички предлага значителна добавена стойност в сравнение с обикновената дъска за стрелички.

Закупуване на мишена за стрелички

Дартсът в приятна компания се превърна в популярно хоби - в хола, в градината или в гаража. Ако искате да си купите мишена за стрелички, трябва предварително да разберете какво е важно за вас. Ако мишената за стрелички е електронна, ще си спестите броенето на точките. Мишената за стрелички ще се справи вместо вас. Можете да продължите с хвърлянето и да не се налага да броите. Като цяло трябва да се използват висококачествени материали, за да бъде мишената изключително издръжлива и да не позволява на стрелите да отскачат от нея. Изберете любимата си мишена в онлайн магазина. Ще откриете голям набор от различни мишени за стрелички и аксесоари, които също са включени в комплекта. За да се предотвратят повреди по стените и мебелите в дома в случай на неуспешно хвърляне, стрелите имат пластмасови меки върхове, които се вписват оптимално в мишената.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака