Kондензаторни микрофони

Избери
Сортиране по
39 Резултати за "Kондензаторни микрофони"
Филтър и сортиране
Kондензаторни микрофони

Кондензаторните микрофони на нашите марки Auna или OneConcept са предназначени за професионална употреба както в домашни, така и в професионални студия, както и за видео и други излъчвания. С помощта на USB кабел можете лесно да ги свържете към компютъра или лаптопа си, благодарение на принципа "plug and play", на български "натиснете и пуснете".

Най-големите технически ползи от нашите микрофони включват висококачествен звук и минимален шум. Създавайте записи от най-високо качество, готови за аудио овладяване за производство на звук, подкастинг или модериране на радио. Комфортно оборудвайте студиото си с electronic-star, където няма липса на студийна техника и DJ техника.

Можете също така да намерите кондензаторни микрофони с регулируема скоба и статив. Само за няколко секунди можете просто да монтирате и сгънете устройството. Найлоновото покритие намалява резонансните акустични вибрации и възможните смущаващи звуци. Благодарение на здравия дизайн, микрофона е пригоден и за употреба извън нормалната среда - например в автобус или хотел.

Поддръжниците на висококачествен звук ще оценят и нашите мощни високоговорители, особено подходящи за озвучаване на дискотеки, частни партита или театрални сцени. Съчетан с балансирана звукова мощност и прецизен дизайн, това също е чудесен продукт за мобилните диджеи. Изберете един от нашите надеждни компоненти с дълъг живот, който няма да ви разочарова дори когато се използват редовно.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака