Градински комплекти

Избери
Сортиране по
26 Резултати за "Градински комплекти"
Филтър и сортиране
Градински комплекти

Градински комплект и комплект градински мебели: Седнете удобно и се наслаждавайте на живота

Лятото, слънцето, радостта от живота на чист въздух! Ако искате да се наслаждавате на тях със стил и комфорт, можете да избирате от атрактивна гама от качествени комплекти градински мебели. Ако често ви посещават гости, искате да сте перфектният домакин или просто искате да раздвижите краката си след работа, в тази категория ще намерите много удобни варианти. Предимството на комплекта градински мебели е, че всичко е изработено от един дизайн и се доставя директно в дома ви на атрактивна пакетна цена. Просто поставете новия си градински комплект и сте готови да започнете сезона на открито.

Комплект градински мебели: Открийте различни дизайни

При нас бързо ще намерите модерни градински мебели за всеки вкус, всеки размер на терасата или балкона и всеки бюджет. Тук ще намерите пълни комплекти, включващи маса и столове с удобна тапицерия, което е значителна добавена стойност. Комплектите мебели за беседка предлагат универсално решение за комфорт със защита от слънце и светлина. Ако е необходимо, седалката на ратановия диван може да бъде удължена, за да се превърне в удобна пейка за отдих.

На малкия балкон ще намерите сгъваеми комплекти. Като допълнение към комплекта ще намерите пейки и шезлонги, които ще ви осигурят пълноценна почивка на открито. За тези, които харесват простотата и рустикалността, комплектът палатки за бира е рентабилен избор. За семействата с деца масата за пикник е чудесно допълнение към комплекта: има място за много малки посетители на партита за рожден ден!

Купете комплект градински мебели и се наслаждавайте на лятото с разнообразие

Искате модерна интерпретация на комплект градински мебели? Ще откриете изключително качество с висококачествен вид на ратан, който си заслужава да видите. Ако искате комплектът ви градински мебели да е устойчив на атмосферни влияния, обърнете внимание на съответните инструкции в описанието на продукта. Стоманената рамка на такъв комплект е прахово боядисана и напълно поцинкована, така че ръждата няма шанс. Полиратановите покрития са много здрави и устойчиви на UV лъчи. Покритията са водоотблъскващи и могат да се почистват при необходимост, така че комплектът може да изглежда като нов дори след продължителна употреба.

Някои от предлаганите тук комплекти за открито се отличават с гъвкавата си функционалност: столовете могат да се превърнат в места за съхранение с няколко прости стъпки, което позволява да се използват според нуждите. Особено диваните са истински артисти за бърза смяна, тъй като могат да се използват и пренареждат много гъвкаво. Много комплекти могат да бъдат поръчани в няколко цвята, така че изображението на продукта в предварителния преглед дава само първо впечатление! Разгледайте всички възможности за любимите си градински мебели и оставете различните нюанси да въздействат.

Съвет за покупка в заключение: кой градински комплект е подходящ за мен?

Преди всичко градинският комплект трябва да отговаря на вашия вкус и да се съчетава с останалата част от интериора, въпреки че със сигурност можете да поставите други акценти в средиземноморски стил в откритото пространство. Освен дизайна и материалите, устойчиви на атмосферни влияния, трябва да измерите точно за какви мебели имате място и колко голям може да бъде новият градински комплект. С ъгловия комплект можете да разчитате на чудно пространство, в което могат да се настанят удобно няколко души. Уверете се, че височината на седалката е удобна за вас и че тапицерията е комфортна, което според опита на много хора е важно. В това отношение добрата новина е, че в комплектите вече са включени дебели възглавници за сядане или възглавници.

Отговори на най-важните въпроси за комплектите градински мебели

Кои градински мебели издържат най-дълго?

Градинските мебели с метална рамка с покритие и поцинковане са много издръжливи и устойчиви на атмосферни влияния, което се отнася и за плетените продукти от полиратан. Ако дървото е правилно импрегнирано и редовно поддържано, можете да му се наслаждавате дълго време.

Кой комплект градински мебели да купя?

Тук ще откриете атрактивна и разнообразна селекция от модерни градински мебели. Съветите за пазаруване ще ви покажат на какво трябва да обърнете специално внимание.

Каква е разликата между полиратан и ратан?

Двата материала са визуално много сходни, но се различават съществено по отношение на устойчивостта на атмосферни влияния. Докато естественият ратан е много чувствителен към влагата, синтетичният полиратан се представя като много устойчив на атмосферни влияния и издръжлив. В комбинация с метална рамка с покритие, тези градински мебели могат да останат на открито дори през зимата, ако е необходимо.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака