Активни говорители и тонколони

Избери
Сортиране по
31 Резултати за "Активни говорители и тонколони"
Филтър и сортиране

Активни говорители и тонколони

Активни говорители и тонколони

Търсите ли говорители за домашна аудио система или музикално студио? В нашия електронен магазин ще намерите широка гама от активни високоговорители, включително вграден усилвател. Освен това, с устройства с вграден Bluetooth интерфейс, можете да възпроизвеждате музика безжично чрез вашия смартфон, таблет или лаптоп. Изберете активен високоговорител според вашите предпочитания от electronic-star още днес!

Говорителите на нашите марки Malone, Skytec и Vonyx са също идеални за озвучаване на дискотеки, частни партита или театрални представления. Това е благодарение на индивидуално регулируемия обем на сигналните входове и контролера за височина и бас. Със привлекателен дизайн и практични дръжки те са подходящи и за мобилни диджеи, както и за външна употреба.

 

 

 

Организирате ли караоке парти? Имаме мощни високоговорители с атрактивни функции специялно за вас. Регулирайте ефектите за сила на звука, бас, ехо или височина, за да отговарят индивидуално на вашите нужди. Светлинната технология, контролирана от музика, ще се грижи за истинската парти атмосфера. Просто включете микрофона и музикалния източник и забавлението може да започне!

Планирате ли да купите мобилен високоговорител? Предлагаме практични устройства с вградена батерия, която предоставя свободата да решавате за избора на място на възпроизвеждане на любимата ви музика. Също така ще оценявате лесния мобилен монтаж на високоговорителите, което ще доведе до високо ниво на удобство на потребителя. Устойчивите и преносими високоговорители от electronic-star няма да ви разочароват дори при влошени климатични условия.


 

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака