Градински барбекюта

Избери
Сортиране по
35 Резултати за "Градински барбекюта"
Филтър и сортиране

Градински барбекюта

Градински барбекюта

Във всеки от нас се крие готвач. При някои от нас обаче той се събужда само през лятото - и особено при печенето на скара. В крайна сметка, който не би искал да поеме ролята на грил майстор и да приготвя сочни пържоли или печени гъби и зеленчуци.

Скарата, подобно на камината, е център на социалните дейности в градината. Благодарение на нея летните събирания ще бъдат по-красиви и особено много по-вкусни! Как обаче да изберете грил и за какво да внимавате, когато избирате? Ако искате да имате основен преглед, прочетете нататък. За тези, които търсят повече информация обаче, сме подготвили и подробен съветник при избора на градинска скара!

Въглища и дърва

В категорията градински грил ще намерите скари за твърдо гориво - въглища и дърва. Въпреки че имат своите недостатъци (те трябва да бъдат почистени и летящата пепел може да зацапа цялата градина), те също имат едно огромно предимство. Неповторим вкус на дим и огън, което в противен случай няма да постигнете лесно.

Изберете правилния размер

Всяка градина и всеки майстор на скара има своя идеален размер на грила. За случайно печене на терасата е подходяща малка сгъваема скара. Не си приготвяте ястие като майстор готвач, но вкусните ребра или риба са абсолютно съвършени.

Ако имате постоянно място за печене на скара, като беседка или запазена част от терасата, но не искате да усложнявате излишно с допълнителни грижи, откритата камина или грила във вид на бесилка и триножните скари са проста и ефективна златна среда.

А за истинските ценители или за хората, чиито барбекюта често са за много хора, има големи градински скари с добра площ, на която можете да печете храна за повече хора наведнъж. С капак за пушене и термометър за максимален контрол върху приготвянето на храна.

Открийте готвача вътре в себе си

В нашето предложение ще намерите и няколко специални видове скари, които ще зарадват всички, които харесват интересно готвене и нежни експерименти:

KAMADO скари с вътрешна керамична вложка помагат да ви стоплят и ви позволяват да готвите цели ястия или да печете питки на скара!

За любителите на опушените аромати интересно откритие ще бъде скара с опушвател, където можете да опитате вкуса на различни видове дървесина и да експериментирате с дължината на дима.

Накрая въртящата се скара с решетка ще ви помогне наистина да обслужвате целия полк. Изпечете малко агне или прасенце с най-традиционния метод върху горещи въглища.

Има и други опции

Искате ли да пренесете радостта от печенето на грил вътре - но без претрупване и дим? Или обичате лесно почистване? В нашия електронен магазин ще намерите няколко алтернативи. Кухненските електрически скари на Klarstein ще ви помогнат да приготвите същото хрупкаво месо или зеленчуци в средата на зимата. В допълнение, те се почистват лесно и са много компактни.

Имате ли връзка с газ в градината и не искате да се занимавате с въглища или дърва? Разгледайте нашето предложение за газови скари!