Градински барбекюта

Избери
Сортиране по
30 Резултати за "Градински барбекюта"
Филтър и сортиране

Градински барбекюта

Във всеки от нас се крие готвач. При някои от нас обаче той се събужда само през лятото - и особено при печенето на скара. В крайна сметка, който не би искал да поеме ролята на грил майстор и да приготвя сочни пържоли или печени гъби и зеленчуци.

Скарата, подобно на камината, е център на социалните дейности в градината. Благодарение на нея летните събирания ще бъдат по-красиви и особено много по-вкусни! Как обаче да изберете грил и за какво да внимавате, когато избирате? Ако искате да имате основен преглед, прочетете нататък. За тези, които търсят повече информация обаче, сме подготвили и подробен съветник при избора на градинска скара!

Въглища и дърва

В категорията градински грил ще намерите скари за твърдо гориво - въглища и дърва. Въпреки че имат своите недостатъци (те трябва да бъдат почистени и летящата пепел може да зацапа цялата градина), те също имат едно огромно предимство. Неповторим вкус на дим и огън, което в противен случай няма да постигнете лесно.

Изберете правилния размер

Всяка градина и всеки майстор на скара има своя идеален размер на грила. За случайно печене на терасата е подходяща малка сгъваема скара. Не си приготвяте ястие като майстор готвач, но вкусните ребра или риба са абсолютно съвършени.

Ако имате постоянно място за печене на скара, като беседка или запазена част от терасата, но не искате да усложнявате излишно с допълнителни грижи, откритата камина или грила във вид на бесилка и триножните скари са проста и ефективна златна среда.

А за истинските ценители или за хората, чиито барбекюта често са за мног