Газово барбекю

Избери
Сортиране по
31 Резултати за "Газово барбекю"
Филтър и сортиране
Газово барбекю

Барбекюто винаги е добро забавление. Това е по-малко вярно за приготвянето на скарата, изгарянето на скарата, оцветяването на околността с въглища и накрая след събитието - почистването. Тези от нас, които предпочитат вкуса на месо на скара и печени зеленчуци на нашето барбекю, но не е искат да чакат дълго време за храна, ще намерят идеални помощници в газовите скари на Klarstein.

Но как да изберем правилната скара? Офертата е широка и има толкова много модели, че само правенето на оглед ще ви отнеме много време. Затова сме подготвили за вас това подробно ръководство за избор на подходяща градинска скара. Ако обаче ви трябва само основен преглед, прочетете нататък.

Малко барбекю или семеен празник?

Първият параметър, когато решавате, определено е количеството храна, което искате да изпечете. В нашето предложение ще намерите различни размери газови скари от компактни, които приличат на обикновеният ви грил за кухнята и са достатъчни, за да приготвите скара за двама човека или малко семейство, през средно големи, на които можете лесно да приготвяте едновременно месо и зеленчуци и няма да се налага да прекарвате два пъти повече време за правенето на една порция, до наистина най-големите. На които можете лесно да приготвите бургери за повече от десет души, а в случай на модели с няколко зони за готвене, можете да приготвите и други ястия едновременно.

Цар на градината и преносим помощник

Под газовата скара обикновено си представяме голяма вградена скара, която оформя кухненския ъгъл на вашата градина. И разбира се - такива ще намерите и в нашите скари на Klarstein. Адаптиран за фиксиран монтаж под навес или пергола и с конектор за връзка с газ. Големите градински газови грилове ви предлагат всички удобства за готвене, както в професионална кухня. Складови помещения, термометри и работна повърхност ще гарантират, че такава скара ще бъде идеалната основа за лятна кухня.

Ако обаче не сте готови за голяма скара или искате да можете лесно да започнете с печенето по всяко време и да спечелите ново пространство, можете да се ориентирате към по-малки газови скари. С връзката с бутилка с пропан-бутан вие получавате всички предимства на газовата скара, но без тромавия размер. Носете скарата на лека подложка с крачета и колела по всяко време от гаража или дори използвайте само малка скара за маса, за която наистина се нуждаете само от минимално място.

Липсва ли ви миризмата на дим?

Печенето на грил има много форми, а използването на газова скара - макар и много удобно - може да няма подходящия „дух“, свързан с грила за всеки любител. Ето защо, в нашето предложение за градински скари ще намерите и традиционни грилове с брикети и дърва, или камини, където неразделното напукване на дърва и дългите вечери, прекарани в гледане на звездите, определено ще се превърнат в реалност.

Нямате ли наличен газ? Все още имате възможност за външни електрически скари. Просто включете и печете по всяко време!

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака