Power Rack-и

Power Racky: домашна фитнес зала - универсална тренировка на различни мускулни групи

Много спортисти и фитнес ентусиасти ценят тренирането на мускулите не само изолирано и частично, но и тренирането на цели мускулни групи в различни части на тялото. За тази цел си заслужава да закупите Power Rack. Той предлага широка гама от упражнения, които могат да бъдат напълно адаптирани към индивидуалните цели на тренировката. Универсалните възможности за използване превръщат Power Rack втърсен източник за тренирано тяло.

За разлика от класическите станции за тежести, Power Racks се характеризират с първокласна ергономичност. За кого е подходящ такъв мултифункционален уред и какви версии има? Capital Sports е събрал най-важната информация и разполага с голям брой подходящи захранващи стойки в добре заредения си онлайн асортимент, който можете да изпробвате и да се уверите сами.

Купете си Power Rack и подобрете тренировките си

Power Racks ви канят на ефективна тренировка, която е идеална както за начинаещи, така и за професионалисти. Те имат многобройни възможности за регулиране, за да позволят подходящи упражнения на всяко ниво от тренировката. Друго предимство на Power Racks е, че тренировките могат да се провеждат на сравнително малко пространство. Затова те са подходящи и за по-малки зали за тренировка. Предлага се и Power Rack за захранване с ролка. Това допълва тренировката с други аспекти. Трапецът като част от Power Rack дава възможност за укрепване на мускулите на ръцете и гърба чрез движения.

Освен това могат да се практикуват бицепсови повдигания и съкращаващи упражнения за дефинирани коремни мускули. Мускулите на краката, раменете и гърдите също не са пренебрегнати. Следователно многофункционалната фитнес зала е идеална за тренировка на цялото тяло. Плановете се променят. Дори фитнес планове. Благодарение на гъвкавостта на упражненията, тренировката може да бъде разпределена по всяко време или адаптирана към променящите се цели на обучението. Това превръща стойките Power Racks на CAPITAL SPORTS в гъвкаво и търсено тренировъчно устройство.

Power Racky срещу фитнес студио: предимствата на домашната фитнес зала накратко

Електрическите стелажи са познати предимно от фитнес залите. Особено за работещите хора понякога пътуването до фитнес центъра след работа е твърде трудно. Power Rack със или без ролка у дома изпълнява същата цел и може да бъде включен в ежедневните дейности много по-гъвкаво. Упражненията могат да се изпълняват веднага, без обичайното чакане в залата. Следователно многофункционалната фитнес зала се счита за ефективна, от една страна, и ефикасна, от друга. Освен това разходите за такъв стелаж Power Rack се амортизират след кратък период от време. CAPITAL SPORTS поставя голям акцент върху доброто съотношение цена-качество, за да поддържа разумни инвестиционни разходи.

Купете Power Rack от Capital Sports с отлично качество и модерен дизайн

Предлаганите от нас захранващи стелажи се характеризират с отлична стабилност и здрави материали. Това ги прави дълготрайни и надеждни спътници по пътя към спортното бъдеще. Предлагаме захранващи стелажи в класически цветове, като черно или сребристо, но и в стилни модерни цветове, като червено. Такава стойка за захранване е идеална като интересен елемент в интериора ви.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака