Bluetooth високоговорители

Избери
Сортиране по
35 Резултати за "Bluetooth високоговорители"
Филтър и сортиране
Bluetooth високоговорители

Bluetooth тонколони

Триумфалната ера на смартфона е неудържима и вече зае мястото си в ръцете и джобовете на повече от една трета от германското население, смартфонът отдавна тръгна. Тенденцията се увеличава от 2009 г. насам и нейният край все още не се вижда. Въпреки всичко това, все още е възможно да слушате музика само чрез вградени високоговорители за смартфони. Тази музика звучи като все едно излиза от консерва – плосък и притъпен звук.

Bluetooth високоговорители - за мобилни устройства

Bluetooth високоговорителят има много предимства. Например можете лесно да го свържете със смартфон или таблет. Независимо дали е смартфон или таблет - Bluetooth високоговорителят може да бъде свързан към всички устройства, които поддържат Bluetooth. За да бъде вашата лична музикална библиотека изпълнена с висококачествен звук, трябва само да активирате функцията Bluetooth и да позиционирате устройството най-добре на разстояние от 20 см от високоговорителя. Режимът на свързване автоматично стартира и създава връзка. Ако това не се случи и ви се наложи да въведете ПИН-код, трябва да въведете фабричния код на вашето устройство. Това обикновено е "0000" или "1234". Най-добре е да проверите този номер в указанията за употреба.

Независимо дали е вътре или отвън – bluetooth високоговорителят работи навсякъде

С Bluetooth високоговорителя имате възможността да слушате музика на всякъде в апартамента, въпреки че може поякога да ви се стори необичайно. Искате ли да слушате шоурума докато вземате душ? Или искате да чувате любимия си музикален албум докато готвите в кухнята? Или да поканите гостите на танц в хола? Това са само няколко начина да използвате високоговорител с Bluetooth между собствените си четири стени на вашето домакинство. Всеки може да избере кои високоговорители да чува от смартфона или таблета си по всяко време и ако сте по-склонни да слушате музика в градината или в парка, лесно можете да се подготвите със заредена батерия и няма нищо да може да ви се изпречи на пътя. Тези мобилни високоговорители осигуряват музика през цялата нощ с добро зареждане на батерията.

Безжичен звук от високоговорител – Откъде да знаете какво е качеството?

Качеството на звука на високоговорителя с Bluetooth може, разбира се, да бъде определено и напълно оценявано само когато звуковият ефект прониква в собствените ви уши. Човек трябва да разчита на собствените си естетически чувства. Например, ако бас-звукът прониква, е много вероятно надморската височина и централните тонове да са изкривени, за употреба при ходене. Допълнително удобство, като например използването на високоговорители за разговори с хендсфри или зареждане на други устройства през USB, може да се счита за необходимо и да се определи, ако това е важно за вас и оправдава евентуално увеличение на цената. Варианти като мини-формат Bluetooth, преносими високоговорители или малки говорители го правят изключително лесен за транспорт. След като говорителят е свързан към смартфона, можете да се отдалечите от устройството до десет метра, без да се има проблеми с връзката с Bluetooth. В нашия магазин предлагаме разнообразни преносими високоговорители за безжичен, висококачествен звук. Имате страхотен избор както по отношение на дизайна, така и по отношение на техническите особености. Можете да получите мини високоговорители, както и цели 3D звукови системи в различни форми и цветове.