Синтезатор

Избери
Сортиране по
24 Резултати за "Синтезатор"
Филтър и сортиране

Синтезатор

Електрическото пиано е истински изящен инструмент в ръцете на всеки музикант. От клавиатури до барабани до звукови ефекти - синтезаторът може да бъде представен от няколко инструмента във всяка група и песен. В нашето предложение ще намерите подходящите синтезатори за начинаещи, но и по-професионални парчета, които ще ви помогнат да съставите свой собствен хит.

Ще ви помогнем с първите стъпки

Електрическото пиано за начинаещи, което ще намерите в тази категория, ще ви помогне да научите тайните на свиренето на пиано и ще ви съпровождат през процеса от самото начало. Благодарение на синтезаторите с LED подсветка, те ще ви помогнат да запаметите и научите песни, а интелигентната учебна програма ще ускори напредъка ви.

Научете се да свирите индивидуални ноти, мелодии и в същото време поддържайте правилния ритъм за всички - дори няколко минути тренировки на ден ще гарантират непрекъснато усъвършенстване.

Направете свои собствени хитове

Благодарение на възможността да записвате свои собствени песни и да ги комбинирате, можете да започнете да композирате свои собствени песни на нашите синтезатори на Schubert. Комбинирайте няколко реда, за да създадете монолитна мелодия или свържете други инструменти от клавиатурната памет и поставете цялата песен направо заедно. За някои модели имате и основни набори от ефекти, като поддържане на вибрато.

Липсва ли ти просто да пееш? При някои модели е възможно да свържете микрофон директно към синтезатора и песента ви ще бъде перфектна.

Тренирайте тихо и навсякъде

С вход за слушалки можете да тренирате на синтезатора с часове или посред нощ и да не смущавате никого. Изберете някои от нашите комплекти, а със синтезатора ще получите и музикални слушалки и столче.

Освен това можете да използвате синтезаторите на Schubert практически навсякъде. Освен че се захранват от адаптер, нашите синтезатори могат да се захранват и от обикновени батерии. Забавлението никога не свършва!

Искате ли да отидете едно ниво нагоре?

В нашата оферта ще намерите и цифрови пиано от марката Schubert. Този по-висок диапазон предлага предимствата на свиренето на синтезатор, но я комбинира с истинското усещане за свирене на пиано благодарение на педалите и солидната конструкция. В допълнение, електронните пиано предлагат и възможност за свързване на допълнителни ефекти или проби чрез midi изход, благодарение на които можете да използвате тези синтезатори в звукозаписното студио.

А за останалата част от групата ще намерите електрически китари и усилватели от Chord и Auna в нашата гама, както и микрофони за певици и инструментални микрофони.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака