Синтезатор

Избери
Сортиране по
24 Резултати за "Синтезатор"
Филтър и сортиране
Синтезатор

Синтезатор или електрическо пиано? Знаете ли каква е разликата?

И двата електронни клавишни инструмента се превръщат в истински универсални инструменти в ръцете на истински музикант. Синтезаторът предлага много различни звуци, включително тонове на пиано, орган, цигулка, флейти и др. можете да избирате от широк набор от звуци. Той има 61 или 76 клавиша и е по-лек и преносим.

Електрическото пиано е проектирано основно да имитира звука на акустично пиано. То обаче може да бъде оборудвано и с допълнителни звуци. Електрическото пиано не е предназначено основно за пренасяне. Асортиментът ни включва синтезаторри и електрически пиана за начинаещи, както и по-професионални парчета, които да ви помогнат да създадете свои собствени хитове.

Електрическо пиано и първи стъпки

Тук ще намерите електрически пиана за начинаещи, които ще ви помогнат да научите тънкостите на свиренето на пиано и ще ви преведат през процеса от самото начало. С клавиши с подсветка, които ви помагат да запомняте и практикувате гами или песни, и интелигентна програма за обучение, която ускорява напредъка ви.

Научете се да свирите нотите, мелодиите и да спазвате ритъма - само няколко минути упражнения на ден ще ви осигурят непрекъснато усъвършенстване.

Синтезаторът е като студио - композирайте собствени хитове

С възможността да записвате собствени песни и да ги комбинирате, можете да започнете да композирате свои собствени песни на нашите синтезатори Schubert. Комбинирайте няколко линии, за да създадете една мелодия, или включете други инструменти от паметта на синтезатора, за да композирате цяла песен. При някои модели можете да получите и основни набори от ефекти, като например вибрато за поддържане.

Липсва ви само пеенето? Някои от нашите модели синтезатори са оборудвани с букси за микрофон. Това е екипировката за пускане на първия ви истински хит.

Наистина е толкова просто. Всичко, което трябва да добавите, е вашата работа, талант и идея. Можете буквално да създадете хитове точно по ваш вкус във вашата всекидневна.

Тренирайте тихо и навсякъде

Синтезаторът с букса за слушалки ви позволява да практикувате с часове посред нощ, без да безпокоите никого. Изберете един от нашите комплекти и заедно с клавиатурата ще получите комплект слушалки и пейка. Буквално домашно студио в една кутия!

Нещо повече, синтезаторите Schubert могат да се използват навсякъде. Освен с адаптер, те могат да се захранват и с батерии. Забавлението не спира и можете да се превърнете в местна музикална звезда по-бързо, отколкото можете да си представите. Разходете го на парти с приятели, рожден ден или друга годишнина.

Искате ли да преминете едно ниво по-нагоре?

В нашия електронен магазин ще намерите и електрически пиана от Schubert подходящи за по-опитни музиканти. По-високият диапазон предлага предимствата на свиренето на синтезатор, но ги съчетава с истинското усещане за свирене на пиано благодарение на педалите и солидната конструкция. Някои модели са оборудвани със задвижване с чукче. Освен това електронните пиана предлагат и възможност за свързване на допълнителни ефекти или семплери чрез midi изхода, което ви позволява да използвате тези пиана за запис в студиото.

Цифрово пиано ли е вашият избор? Все още не сте сигурни как да изберете? След това можете да намерите повече информация директно в описанието на всеки продукт. Така че наистина можете да вземете решение въз основа на богатата информация, налична в интернет.

А за останалите членове на групата ще намерите електрически китари и усилватели марките Chord и Auna, както и микрофони за певци и инструментални микрофони или различни видове високоговорители.

Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака