Кутии за пури

Избери
Сортиране по
11 Резултати за "Кутии за пури"
Филтър и сортиране
Кутии за пури

Качествени хумидори за любители на пури

Овлажнителите винаги са добра покупка за любителите на качествени пури. Това позволява висококачествените и вкусни продукти за пушене да се съхраняват при оптимална температура и влажност. Важно е да изберете хумидори, които отговарят на вашите нужди и изисквания. Ще ви покажем какви възможности имате на разположение.

Хумидор в различни дизайни

В нашия асортимент ще намерите хумидори с различни размери и дизайн. Обща характеристика на всички шкафове е лесният и ясно видим контрол на температурата и влажността благодарение на ясно видимия хигрометър. Благодарение на различните рафтове и размери, както малките, така и големите колекции пури могат да се съхраняват безопасно и в най-добрата среда. Предлагаме хладилника и в комбинация с охладител за вино. Защото и пурите, и вината трябва да се съхраняват при оптимални температури. По този начин можете да покриете и двата елемента само с едно устройство и да оптимизирате изискванията за пространство и потреблението на енергия. Подходящият шкаф за хладилник предлага и вградено осветление, за да можете да разглеждате колекцията си, без да отваряте вратата. Това може да ви улесни при избора на подходящата пура в самата кутия.

Област на приложение на хумидора

Освен за професионална употреба в специализираните магазини, хумидорите се използват все по-често и в частни помещения. Защото всеки, който се интересува от пури, невинаги иска да ги купува в малки количества в специализиран магазин, а обича да ги съхранява и вкъщи. Тъй като при неправилно съхранение пурите бързо губят аромата си, те трябва да бъдат защитени. В хумидора пурите се съхраняват при оптимална температура и влажност, така че да се развие и съхрани пълният им аромат. Така че, ако искате да имате любимия си сорт в по-големи количества у дома, трябва да помислите за закупуване на хумидор.

Закупуването на тези хумидори има смисъл

Ако обичате да пиете бутилка или две вино, докато се наслаждавате на добра пура, трябва да изберете хюмидори, които предлагат и собствен хладилник за вино. По този начин ще убиете два заека с един куршум и ще се възползвате от оптималните температури. Ако обаче пушите основно пури и искате да осигурите високо качество в малко пространство, трябва да си купите чисти хумидори. Те осигуряват оптимално регулиране на температурата и контролирана влажност в целия интериор.

FAQ

Защо хумидорите винаги са с кедрови чекмеджета?

Дървото от кедър традиционно се използва в хумидорите. Той абсорбира добре влагата, като по този начин осигурява нейното равномерно разпределение. Освен това се смята, че ароматът на дървото отблъсква тютюневите червеи и влияе положително на вкуса на пурите.

Има ли смисъл комбинацията от хумоидор за вино и охладител за вино?

Овлажнителите в комбинация с охладители за вино стават все по-популярни. Това се дължи, наред с другото, на факта, че както при пурите, така и при вината, доброто и професионално съхранение допринася значително за аромата. Ако обичате да пиете вино и да пушите пури, тази комбинация е много полезна.

Мога ли да съхранявам пури в уюмидор за дълго време?

Обикновено можете да съхранявате пури в хумидор до пет години, преди да загубят аромата си.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака