Радио с CD плейър

Избери
Сортиране по
30 Резултати за "Радио с CD плейър"
Филтър и сортиране
Радио с CD плейър

Радиоприемници със CD плейър

Радиоприемниците със CD плейъри все още са много популярни. Много клиенти имат стотици компактдискове у дома, които искат да запазят въпреки големите предложения за стрийминг. Ето защо радиото със CD плейър все още се произвежда. Имаме радиоприемници със CD плейъри в голям избор и за всеки вкус.

Предимства на радио с CD плейър

Физическият аудионосител, например компактдиск, просто се различава от стрийминга на музика в MP3. Много клиенти оценяват големия формат WAV заради богатството на звука и го предпочитат пред компресираните цифрови аудиопотоци. Радиоприемниците със CD плейър в нашата гама отговарят на това изискване и предлагат отлично качество на звука. Това прави концерта с класическа музика толкова приятен, колкото и рок албума.

Изживейте повече с интернет радио с CD плейър

Дори любителите на класически записи не трябва да се лишават от съвременните технологии, когато става въпрос за радио. Наземният радиосигнал така или иначе е изключен в повечето региони. Ето защо радио частта на нашите радиодискове получава съдържанието си от интернет. Можете да се наслаждавате на новини, предавания или концерти на живо с цифрово качество без шум. С радиостанцията Dab със CD дните на скърцане и съскане най-накрая свършиха. А ако искате отново да поставите собствен диск, радио частта със CD плейъра е готова. По този начин радиото със CD плейър предлага най-доброто от двата свята.

Кое радио със CD плейър да купя?

Има голям избор от радиоприемници със CD плейър. Представени са всички устройства - от малки и практични устройства за нощно шкафче до големи бластери. В случай на скъпи устройства препоръчваме да обърнете внимание и на Bluetooth и USB порта. Така всички възможности и канали остават отворени. Можете дори да свържете винилов плейър с USB конектор към тези устройства. Радиоприемниците със CD са подходящи за кухнята, балкона или спалнята. Тези удобни устройства са също така леки и преносими, така че можете да ги вземете навсякъде със себе си като ежедневен спътник. Всички радиоприемници със CD плейър имат вградено отделение, в което може да се съхранява захранващият кабел. За да поддържате консумацията на батерията в граници по време на мобилна употреба, препоръчваме да използвате акумулаторни батерии. Dab радиото със CD или интернет радиото със CD има вградена батерия, която се зарежда чрез USB конектор.

FAQ

Имате ли нужда от радио със CD плейър?

Времето на компактдиска далеч не е изтекло. Сребърните дискове все още са най-добрите физически аудионосители с най-добро качество на звука. Освен това през последните десетилетия много клиенти са натрупали хубава колекция у дома. За да можете да го използвате през цялото време, е подготвен CD плейър с радио.

От каква мощност се нуждае CD радиото?

Ако често вземате радио с CD плейър, трябва да използвате акумулаторни батерии. Потреблението на батерии е безсмислено от екологична и икономическа гледна точка. Ако обаче радиото се използва продължително време с кабел, батериите трябва да се извадят отново. Така ще избегнете повреди.

Какво е интернет радио?

Повечето от старите наземни радиостанции са закрити или скоро ще бъдат закрити. Той е заменен с цифров радиосигнал по интернет. Резултатът е огромен избор от канали с безшумно приемане.
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака
Логин
Моля, въведете вашия имейл тук.
Моля, въведете минимум 6 или повече знака